Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko ale masz nowe cudeńka, jak zakwitną to będzie uczta dla oczu. Oczywiście na te ucztę poczekasz troszke ale co to jest czekanie na takie piękności.
Sama przyjemność. 

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Halinko
Piekne vandusie, zauważyłam jedna rzecz że z wszystkich storczyków, one są największymi pijaczkami /od małego w kieliszkach/
. Niech zdrowo Ci rosną . A twoje maluszki , stiuartiana i parishii ślicznie rosną widzę nowe listeczki.Super
Piekne vandusie, zauważyłam jedna rzecz że z wszystkich storczyków, one są największymi pijaczkami /od małego w kieliszkach/
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Mamba

- Od: 25 cze 2008, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne :P Maleństwo jest przeurocze, pwodzenia w uprawie
Phalaenopsis philadeplhia mam już od dłuższego czasu i właśnie wypuszcza u mnie drugi pęd, Też niedawno stałam się posiadaczką phal. mariae i to z dwoma pędami
Czekam niecierpliwie na wzrost pączków. Ciekawa te ż jestem, jak nasze nowości będą się czuły na parapecie.
-
volcowitch
- ZBANOWANY
- Od: 8 lip 2008, o 13:03
-
MirkaS

Halinko
Ciesze że masz philadelphie, lada moment będzie obsypany tak jak mój, cudny to widok. A leptotes normalnie uroczy, kwiatki słodziutkie. Trzymam kciuki za mariae, nich dobrze rośnie i szybko zakwita,
Ciesze że masz philadelphie, lada moment będzie obsypany tak jak mój, cudny to widok. A leptotes normalnie uroczy, kwiatki słodziutkie. Trzymam kciuki za mariae, nich dobrze rośnie i szybko zakwita,
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- orange30

- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję wszystkim za miłe odwiedzinki
Łukaszu kupiłam go bez etykiety, ale sprzedający twierdzi, że to właśnie Phal. philadelphia. Na tyle to ja się nie znam, a po drugie do niczego mi to niepotrzebne wiedzieć czy to sio czy to owo
Nie jestem jakimś znawcą, tylko ot po prostu podoba mi się i to mi w zupełności wystarczy. Miło mi będzie jak rozkwitnie i wstawię fotki, wtedy okiem znawcy ocenisz co to jest

Łukaszu kupiłam go bez etykiety, ale sprzedający twierdzi, że to właśnie Phal. philadelphia. Na tyle to ja się nie znam, a po drugie do niczego mi to niepotrzebne wiedzieć czy to sio czy to owo
-
MirkaS

Halinko w zupełności się z Tobą zgadzam, przecież ważne że nam rosną i kwitną, a to jak się nazywa to jest mniej ważne, też nie sprawdzałam nazw kupowanych hybryd, chyba że były już nazwane. 
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki