Wczoraj ładna pogoda a dzisiaj zimny porywisty wiatr,brr nic tylko siedzieć w domku
Sylwuś w tym sezonie mam zamiar zrobić kolejną ścianę clematisową ,zamówiłam 8 szt,będą rosły przy siatce ogrodzeniowej,szykuję już dla nich jedzonko,suszę skorupki jajek i skórki banana,chcę im zapewnić dobry start

nie mogę już się doczekać
Karolciu zapraszam jak najczęściej

będzie mi bardzo miło
Konradzie witam nowego młodego gościa,cieszę się że moje rabatki z kwiatkami i gadżetami mogą się podobać,dzisiaj wybieram się do Ciebie w odwiedziny
Dorotko rozumiem, że na razie nie chodzisz na działeczkę ,ale wkrótce pewnie to się zmieni,niech już prawdziwa wiosna nastanie
Madziu pierwsza lawenda biała jest na początku kwitnienia,w późniejszej fazie przebarwia się na fioletowo
Marysiu ostróżki u mnie rosną bardzo wysokie,nie wiem czy to tak u każdego ,ja muszę swoje po deszczach podwiązywać żeby się nie wykładały,
lawenda tak pisałam wyżej nie jest cały czas biała ,tylko na początku ,
Dorotko na razie ostróżki były ładne,ale czytałam że lubią się wyradzaći trzeba będzie nowe sadzić
Soniu jeśli nie masz ostróżek a byś chciała to jak będę swoje przesadzać to to mogę Ci podesłać,napisz czy jesteś zainteresowana
Martuś ja też nie mogę doczekać się tych wiosennych działań
Krysiu troszkę porobiłam żeby się nie przemęczać a żeby już pomalutku się przyzwyczajać, wczoraj z kolei odpoczywałam w altance przy rozpalonym piecyku,
Milcia białe kwiatki ostróżki są takie delikatne ,też cieszą moje oczy
kolejne egzemplarze z mojego ogrodu