Witaj Margitko w moich skromnych progach zapraszam do zaglądania do mojego wiejskiego ogrodu gdzie dużo rzeczy dopiero się tworzy. :Margita pisze:Piękna zima u Ciebie i świetne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się fotografia przez oczko ogrodzenia.
Beatko masz rację u mnie prawdziwa zima .Dziś mąż pojechał do pracy i wracając mówi ,ze u nas w porównaniu z miasteczkiem trzeci świat.beacia0088 pisze:Kochana u ciebie to zima na maksa u nas nie ma aż tak dużo śniegu i jest -9 maksymalnie .Śliczne widoki nacieszcie się nimi bo my chyba takich nie doczekamy.Powodzenia w Nowym Roku,pozdrawiam:)
Iwonko cieszymy się ile można na maksa zwłaszcza dzieci..iwona0042 pisze:Jaka zima, piękna, nacieszcie się nią bo ocieplenie idzie, i po śniegu za chwilę będzie
Oj cieszymy się zimą .Zimno dziś ale nawet na chwilę wyszliśmy mimo dużego mrozu i o dziwo ciśnienie mi się wyregulowało samo ale w zachodniopomorskim tez ślisko właśnie siostra dzwoniła ,że ze Sławoborza do Karlina jechała dwie godzinki czyli przymarzło tez pewnie śnieg bym wolała ,bo jak byliśmy w drugi dzień świąt na Pomorzu to od Białogardu w stronę Kujaw lekko przypruszone tylko pola a o większym śniegu ani słychu ale dotrze wszedziechalaputkowo pisze:Zachodniopomorskie to niestety taki region Polski że rzadko narzekamy na nadmiar śnieguwłaśnie za oknem prószy ale że ciepłe idzie do jutra pewnie śladu nie będzie
Witaj Jolu roślinki lubię bardzo sadzę ile mogę urywając po kawałku sadku ,ugoru czy nieużytków a terenu mam dużo więc tylko dobre chęci i praca ale powoli zaczynam ułatwiać sobie życie bo najzwyczajniej czasu zaczęło brakować a człowiek nie maszyna czasem kręgosłup mówi stop. Dwiema rękoma sam nie podoła próbuję zarażać męża powolutku i on się zarazi poczekam.jola1313 pisze:Witaj Beatko.
Zaglądnęłam do Ciebie najpierw od ostatniej strony i zachwyciłam się zimą.
Póżniej zaczęłam od początku i zachwyciła mnie fajna rodzinka i cuuudnie kolorowy ogród.Widzę,że podobnie jak u mnie-upychasz roślinki gdzie tylko można![]()
Masz piękne rośliny.Kilka jest na mojej liście chciejstw.A wszystkiego jeszcze nie obejrzałam...