Na Powitanie Becia Cz 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Na Powitanie Becia Cz 4

Post »

Beatko zdjęcia superowe ;:215 zachycające są te śnieżne poduchy :wit ;:196
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko piękna zima - u mnie tez sporo śniegu. Z bloku dzieciaczki na sankach szaleją i nawet bałwana na podwórku ulepiły ale lichy ... szybko robiły bo zimno. Następny będzie lepszy.
Świetne ujęcie to przez oczko w siatce ;:138
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Beatko, takiej zimy wyczekuję :) U nas tylko mrozi. Boję się o moją hortensję :(
Awatar użytkownika
juni
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 wrz 2009, o 10:43

Post »

Jakoś do zimy nie mogę się przekonać,nie że nie lubię.
Ja z tych co wolą ciepło.
Fotki śliczne.
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Reniu Krysiu Beatko,Wolusiu ,Reniu,Moniko
Moniko oj jeszcze ponarzekasz i Ty na nadmiar śniegu dotrze do Ciebie.
Dziewczynki Juni amatorką zimy nie jestem ale dzieci zimę lubią ,więc lepienie bałwana ,sanki ,śnieżki to nasze zabawy w wolnym czasie.
Wolusiu doczekasz się i Ty zimy .Hortensji nie okryłam ;:14 i tez się boje ,by nie zmarzły ale zobaczymy Krysiu zdjęcie przez oczko w siatce to takie symboliczne okno na świat ;:306 ;:306 Widoki mamy na Kujawach ciekawe a ja mieszkam na górce ciekawie jest każdą porą roku :D a zimowe zabawy zawsze cieszą i małych i tych starszych. :;230 jeszcze wspominam zjazdy z górki na workach wypełnionych słoma zeszłej zimy całej naszej gromadki a było nas 10 osób średnia wieku 30 plus i ubaw po pachy. :;230 :;230
Reniu rzeźby śnieżne zachwycają misternością .
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Beatko :wit nie myśl,ze o Tobie zapomniałam , o nie.Moje dolegliwosci zdrowotne i złośliwości rzeczy martwych ;:306 spowodowały,ze jestem opóźniona w odwiedzinkach. Pamiętam też o wiosennej wymianie dalii, z myślą o Tobie starałam się je dość dokładnie opisać. Mam nadzieję ,ze przechowają się dobrze. W Nowym Roku dużo zdrówka , radości i wszelakich sukcesów , zawodowych i ogrodowych ;:108 ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu witaj to tak jak u mnie też zawirowania, pamiętam i wiosną jak ładnie przeleżą wymienimy się .Wszystkiego dobrego w Nowym roku oby był lepszy niż ten ;:196

Witam -15 na termometrze .Bałwana dziś nie ulepimy ale widoczki na dworze piękne ;:138

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[img]http://images68.fotosik.pl
[url=http://www.fotosik.pl]Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Margita
500p
500p
Od: 21 kwie 2012, o 19:37

Post »

Piękna zima u Ciebie i świetne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się fotografia przez oczko ogrodzenia.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Kochana u ciebie to zima na maksa u nas nie ma aż tak dużo śniegu i jest -9 maksymalnie .Śliczne widoki nacieszcie się nimi bo my chyba takich nie doczekamy.Powodzenia w Nowym Roku,pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jaka zima, piękna, nacieszcie się nią bo ocieplenie idzie, i po śniegu za chwilę będzie :wit
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Zachodniopomorskie to niestety taki region Polski że rzadko narzekamy na nadmiar śniegu ;:145 właśnie za oknem prószy ale że ciepłe idzie do jutra pewnie śladu nie będzie ;:223
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

:wit Witaj Beatko.
Zaglądnęłam do Ciebie najpierw od ostatniej strony i zachwyciłam się zimą ;:oj .
Póżniej zaczęłam od początku i zachwyciła mnie fajna rodzinka i cuuudnie kolorowy ogród.Widzę,że podobnie jak u mnie-upychasz roślinki gdzie tylko można :D
Masz piękne rośliny.Kilka jest na mojej liście chciejstw :wink: .A wszystkiego jeszcze nie obejrzałam...
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Margita pisze:Piękna zima u Ciebie i świetne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się fotografia przez oczko ogrodzenia.
Witaj Margitko w moich skromnych progach zapraszam do zaglądania do mojego wiejskiego ogrodu gdzie dużo rzeczy dopiero się tworzy. :
D
beacia0088 pisze:Kochana u ciebie to zima na maksa u nas nie ma aż tak dużo śniegu i jest -9 maksymalnie .Śliczne widoki nacieszcie się nimi bo my chyba takich nie doczekamy.Powodzenia w Nowym Roku,pozdrawiam:)
Beatko masz rację u mnie prawdziwa zima .Dziś mąż pojechał do pracy i wracając mówi ,ze u nas w porównaniu z miasteczkiem trzeci świat. ;:306 Beatko wszystkiego dobrego dla ciebie i rodzinki.
iwona0042 pisze:Jaka zima, piękna, nacieszcie się nią bo ocieplenie idzie, i po śniegu za chwilę będzie :wit
Iwonko cieszymy się ile można na maksa zwłaszcza dzieci..
chalaputkowo pisze:Zachodniopomorskie to niestety taki region Polski że rzadko narzekamy na nadmiar śniegu ;:145 właśnie za oknem prószy ale że ciepłe idzie do jutra pewnie śladu nie będzie ;:223
Oj cieszymy się zimą .Zimno dziś ale nawet na chwilę wyszliśmy mimo dużego mrozu i o dziwo ciśnienie mi się wyregulowało samo ale w zachodniopomorskim tez ślisko właśnie siostra dzwoniła ,że ze Sławoborza do Karlina jechała dwie godzinki czyli przymarzło tez pewnie śnieg bym wolała ,bo jak byliśmy w drugi dzień świąt na Pomorzu to od Białogardu w stronę Kujaw lekko przypruszone tylko pola a o większym śniegu ani słychu ale dotrze wszedzie
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jola1313 pisze::wit Witaj Beatko.
Zaglądnęłam do Ciebie najpierw od ostatniej strony i zachwyciłam się zimą ;:oj .
Póżniej zaczęłam od początku i zachwyciła mnie fajna rodzinka i cuuudnie kolorowy ogród.Widzę,że podobnie jak u mnie-upychasz roślinki gdzie tylko można :D
Masz piękne rośliny.Kilka jest na mojej liście chciejstw :wink: .A wszystkiego jeszcze nie obejrzałam...
Witaj Jolu roślinki lubię bardzo sadzę ile mogę urywając po kawałku sadku ,ugoru czy nieużytków a terenu mam dużo więc tylko dobre chęci i praca ale powoli zaczynam ułatwiać sobie życie bo najzwyczajniej czasu zaczęło brakować a człowiek nie maszyna czasem kręgosłup mówi stop. Dwiema rękoma sam nie podoła próbuję zarażać męża powolutku i on się zarazi poczekam. :;230 :;230 Po pracy i z moimi małymi dziećmi też mam zajęcie .Choć nie powiem pomagają jak mogą takie maluchy.Co do chciejstw im dłużej oglądam kolorowe ogrody tym wydaje mi się ,ze mój jest bardziej skromny i chce się więcej tyle ,że teraz patrzę przez inny pryzmat już bardziej zwracam uwagę na to co będzie mi pasować, jak będzie rosło ,jak przetrwa zimę .A nowości zawsze zachwycają na forum jest wiele życzliwości dobrych rad ,pomocy a przy tym można dużo się nauczyć od praktyków i miłośników roślinności wszelkiej a o to chodzi . ;:196 Zapraszam zaglądaj.
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zima zima ale jakiś kolorek musi być a więc słowo się rzekło hipperastrum grudnik
Obrazek
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”