Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Witaj Martuś pomału nadrabiam zaległości i nie będę podziwiać każdego kwiatka z osobna bo za dużo ich masz...
Zachwycam się każdym i każdy jest piękny. ;:138
Ślicznotki. :uszy
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś tyle mnie znowu ominęło, ale za to miałam teraz piękną, długą przezentację wspaniałego ogrodu. Świetnie się spacerowało od momentu zakwitnięcia katalp( ja czekałam na swoje lipy ;:222 nie wiem czy one nie kwitną co roku?) po jesienne kolory dzielżanów - dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Piekny masz ten raj. Ogrod cudeńko.Takie lato mogłoby trwać cały rok i wyobrażam sobie jakie zapachy musisz mieć w swoim ogrodzie Pozdrawiam. ;:168
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Martuś, jesteś kochana ;:196
Ale ja już naprawdę nie powinnam już nic kupować.
Moje rabaty pekają w szwach, Spokojnie mogłabym z roślin tam rosnących zrobić jeszcze jakąś.
Ta pod sosną praktycznie z roslin które poprzesadzałam. Dokupiłam tylko 2 azalie. Powinnam je powiększyć dwukrotnie, wtedy to by wyglądało jak nalezy.
Chociaż nie zarzekam się. Jak mi coś bardzo wpadnie w oko :wink:
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie moje drogie ,mnie nie ma a tu tyle gości,dziękuję i przepraszam ,ale czasem tyle spraw i tyle pracy wali się na głowę ,że nie można temu podołać i troszkę jest mnie mniej .

Dorotko,w moim ogrodzie w dzień słychać śpiew ptaków ,ale wieczorem to wielkie koncerty świerszczy ,cały ogród gra jak w bajce,nie chce się z niego wychodzić,pozdrawiam i zapraszam na kolejne spacerki ;:168

Iziu,ta werbena sieje się wszędzie,teraz masz w donicy a za chwilę będzie w całym ogrodzie,u mnie nie wiem skąd się wzięła ,pewnie przyszła z jakimiś sadzonkami,pozdrawiam gorąco ;:196

Małgosiu,cieszę się ,że następna roślina pięknie kwitnie ,a z sadźcem to rzeczywiście masz pecha :roll: ,może za rok będzie lepiej i będzie też więcej pędów,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:196

Mati,kwiaty posadzone w grupie dają wyraźny efekt,pozdrawiam i zapraszam znowu :wit

Marysiu,pomyliłaś się ,miałam od tamtego poniedziałku wziąć się za pracę w ogrodzie to ciągle coś ważniejszego stoi na przeszkodzie i dopiero w sobotę trochę zrobiłam,ale to kropla w morzu , i nie gniewam się :lol: bo i dlaczego?pięknych snów życzę ;:196

Aluś masz jak w banku,nawet będzie weselej ,że nie muszę wyrzucić ,bo tego nie lubię ,ale czasem czegoś za dużo,to samo jest z sadźcem konopiastym,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196

Pati,miło czytać takie słowa,a ogród mimo późnego lata cały czas bardzo kwitnie,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196

Grażynko,moje białe floksy są trochę późniejsze i dopiero teraz zaczęły kwitnąć olbrzymim łanem i a ten zapach :roll: cudny,pozdrawiam i buziaki posyłam ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu,widziałaś dalie od Grzegorza (niektóre),jeszcze pokażę więcej ,bo dokwitają następne,dziękuję za miłe słowa ;:168

Aniu,ogród kwitnie bardzo ,wcale się nie przejmuje ,że lato się kończy, zaraz zakwitną u mnie sasanki :tan

Kasiu,witaj po urlopie,na pewno wypoczęta i opalona ,dziękuję za słowa pochwały moich kwiatuszków,to miłe,buziaczki dla Ciebie ;:196

Dorotko,cieszę się,że jesteś,i że zechciałaś pospacerować dłużej po ogrodzie,miło,że podobają sie kwiatuszki to taka nagroda za moją pracę ,dziękuję ,a może Twoje lipy jeszcze młode i po prostu odpoczywały w tym roku,pozdrawiam i buziaczki przesyłam ;:196

Asiu,to prawda ogród teraz bardzo pachnie floksami tych białych to olbrzymi łan zakwitnął,one troszkę późniejsze i teraz dają największy popis,a do zapachów dochodzą koncerty świerszczy ,ten ogród cały gra ,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie ;:196

Gosiu, jeżeli coś Ci się u mnie podoba ,i widzisz to u siebie ,nie ma sprawy, będzie Twoje i na pewno się zmieści,pozdrawiam ;:168
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś obawiam się, że moje lipy są już stare i nie będą już kwitły, może tak być?
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu ja też tak mam, coraz mniej czasu dla siebie, czy tak będzie zawsze ;:185
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie ,mam parę zdjęć z ogrodu ,więc zapraszam w odwiedzinki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pinky Winky
Obrazek

Rosea Alba kwitnie bez ustanku całe lato
Obrazek

Mędrek z 7 krasnoludków,miniaturowa róża kwitnąca praktycznie non stop
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jeżówka Hot Lava
Obrazek

Tytoń leśny
Obrazek

i moje ukochane dalie
Obrazek

Edge of Gold
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aż westchnęłam do Twoich dalii. Teraz ich czas. Są niesamowite prawda? Jakby jeszcze miały ładniejszy zapach, byłoby idealnie.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko,to nic ,że stare ,ja myślę ,że będą kwitły ,może przymrozek przymroził pączki kwiatowe,albo odpoczywa ,tak też bywa ,zobaczysz na drugi rok,pozdrawiam i buziaczki posyłam :wit

Iwonko,życie jest nieobliczalne ze swoimi niespodziankami i ciągle coś stoi na przeszkodzie ,że nie mamy czasu na ogród ,albo wykradamy ten czas ;:223 wielkie buziaki dla Ciebie ;:196

Małgosiu,ja też do nich wzdycham ,tak je lubię ,są takie olbrzymie jak talerze,nawet zapach ich mi nie przeszkadza taki daliowy ;:306 pozdrawiam i całusków moc ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Jej! jakie dalie ;:63 czy jest coś czego Ty nie masz i to dużym wyborze, bo ja nie pamiętam. Martuś śliczne floksy, hortensje a i róże jeszcze wyglądają zdrowo. U mnie ciągłe deszcze psują nastrój mnie i roślinom :wink: Dobrej nocy i ucałowania przesyłam ;:196
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Martuś aż zapiera dech jak się patrzy na takie cudności a Gladiator przepiękna ;:ojTytoń mnie zachwycił. Jak ma na imię roślinka na trzeci zdjęciu?
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś dalie cudowne., ;:138
Widoki jak pełnia lata, pogoda widać sprzyja, cudnie. ;:196
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Martuś... ;:196
Jak oglądam kwiaty Dalii, to zachwycam się każdym... ;:333
Muszę te moje jakoś posadzić w przyszłym roku, żeby lepiej się prezentowały... Może w jednej grupie...? Muszę to przemyśleć...
Pozdrawiam serdecznie... ;:168
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”