Stelaż jest zrobiony z prętów stalowych fi6 - spawane w stożek, łączone obręczami na 4 wysokościach. Gotowe na pewno też można kupić - może jako obeliski ogrodoweElwi pisze:Moniko, piękne są Twoje dekoracjeChoinki na oknie z szyszek - bomba
Ciekawa tylko jestem skąd wzięłaś takie szyszki-giganty? Coś mi się nie chce wierzyć, żeby z pospolitych szyszek świerkowych wyszły takie choinki... Tak czy inaczej, pomysł wart rozpropagowania
![]()
Co do choinek - każdy robi jak lubi![]()
Twoje choinki przed wejściem są wyjątkowo piękneNapisałaś, że zrobione na stelażu z drutu. Taki stelaż robiłaś sama czy można kupić gotowca?

Co do szyszek - kupiłam takie duże szyszki na giełdzie - to na pewno nie są z naszych krajowych drzew. Były tanie, więc kupiłam dużo - część zapełniła koszyk przed domem - zdobią wejście, a z części wykonałam takie ozdoby. Jest też biała taka choinka w sypialni u syna - bardzo fajnie to wyszło, nawet nie sądziłam, że taki będzie efekt

-- Cz 01 sty 2015 20:00 --
U nas śnieg już topniejeMargo2 pisze:U mnie tylko poprószyło
Mam nadzieję, że to nie było spowodowane treścią wpisu
Chyba nic takiego nie napisałam?![]()
Twoje ozdoby są przepiękne.
Bombki robią wrażenie

Zapowiadana jest odwilż i ocieplenie. Właśnie wczoraj uświadomiłam sobie, że nie okryłam szczepionej glicynii