Dziękuję ,że do mnie zaglądacie,chociaż ja mam czasu mało ostanio i rzadziej tu jestem .Przepraszam,że nie do wszystkich zawsze często zajrzę
Pozdrawiam was wszystkich odwiedzających mnie bardzo serdecznie
dzika-Aniu ; Witaj.Wszędzie jest pięknie i kolorowo,To piękne lato dla mnie mogłoby trwać pól roku.Bardzo dziękuję Ci tak piękne i pochwały,tak mi fajnie na duszy jak to czytam.
Iw-Iwonko; koziorozec-Marto ; e-babcia-Jadziu; baasik-Basiu Brateczki rozsiewają mi się już same ,ja tylko zbieram je i przenosze w odpowiednie miejca.ale to wdzięczne roślinki i tak długo kwitną

Osróżki mamm małe bo nowe i to tylko kilka.Marzy mi się więcej ich.
stasia_ogrod-Stasiu mar33-Marysiu Wtajcie .Hosty to moja pierwsza ogrodowa miłość.Nowe doszły w tym roku,ktłórych miało nie być,I mam już 70 odmian

Wystarczy ,bo miejsca na nie brak,I tak teraz niektóre smarzą się w upale

Kaiser faktycznie w każej fazie uroczy. i polecam gp bardzo ,a miesjce się znajdzie,jak bardzo się chce juz ja to znam

Brateczki l;ubię i nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu.
becia123 Witaj,dawno cię u nie nie było,zaprawzsam częściej i dziękuję za pochwały
juni-Beatko To prawda,takie zagladanie ma swoje dobre strony .Rozpoznajemy roślinki, widzimy jakie bedą,ale ja i ile nowych kupiłam pod wpływem takiego zaglądania, to głowa mała, kilka rabat poszerzonych, i nowe tez musiały przez to powstać
Any57 Dziękuję.Ja bardzo lubię patrzeć na wszelakie owady ,na te buszujące w kwiatach szczególnie.Teraz obserwuję z tarasu tzrmiele ( bąki )grube jak wchodzą do kielichów napartnicy od rana do wieczora tam buszują,ruch tam jak na ruchliwym skrzyżowaniu
katharos-Kasiu Wszędzie mamy pieknie.U Ciebie też.A w zbliżeniach zawsze więcej widać .pięknie nawet
anym-Aneczko Nie wiem jak te osróżki się nazywają,wiem,że to jednoroczne ,ale się same potem i tak rozsiewają.na drugi rok dokupie sobie nasion miź i je wysieję też.
April-Jolu Piilu jest dla mnie bardzo śliczny.Ja mam go już 3 rok.A Ty może masz pełny?? ,bo taki też jest.Kaiser polecam,bo piękny.A masz rację, roślinki na zdjąciach jeszcze piekniejsze i w szczegółach można zobaczyć więcej.
asta6265-Aniu Dziękuję,Piękne mamy lato to i iekne roślinki
majka411-Witaj kochana i zapraszam częściej dziękuję za wsystkie pochwały.

Powojnik Piilu polecam mam go 3 lata.Super się sprawdza.Vyvyan Pennell mam pierwszy raz..Mi jeden uwiądł dopadł ,po przesadzenie,ciekawe czy odbije,czy nie ???
heliofitka-Iwonko Pachnie jaśmin mój i to jeszcze jak

Nie znam się ,czy wszystkie pachną.Ale dobrze,że chociaż ma kwiaty .Wszystko co nowe to bardzioej cieszy i kęci,ja na nowe kwitnienia róż czekam z utęsknienie,i na nowe dwie jeżóaki