patusia336 pisze:Tak i całkiem ładnie rosną , daj spokój wstydzę się
oj tam nie ma czego przecież każdy pomidor był kiedyś mały
Hah! To było dobre!
Pięknie po tych przemianach. Trochę się napracowałaś. I zgodzę się z Żabką, że to miejsce zyskałoby jeszcze więcej, gdyby pojawił się element piętrowego nasadzenia.
Też pierwsze widzę pomarańczowe rzodkieweczki.
Saro nie wiem ,moze podpowiesz
Aneczko tez pierwszy raz spotkalam takie nasiona i jednak urosly,a obawy mialam. Co do skalniaka jak mnie najdzie wena to wykonam Wasz pomysl
Patrycjo, mam podobne pomidorki Jak zdążę wieczorem, to wstawię fotki. Papryki jeszcze nie sadziłam. Wydaje mi się, że potrzebuje większego ciepełka, ale może się mylę?
Patusiu wcale nie musisz wykonać naszego planu. Absolutnie nie miałam zamiaru Cię przymuszać do czegokolwiek. Bo to jest Twoje miejsce na ziemi i to TY decydujesz jak ma ono wyglądać. Puściłam tylko luźną sugestię,że brak czegoś wyższego a wiadomo, że każdy z nas ma inne spojrzenie na świat i właśnie dlatego świat jest taki piękny. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe.
Kochana Anaeczko, ja właśnie jestem zadowolona ,że dałaś taki pomysł, czasami się czegoś nie widzi i takie ,,ciało '' doradcze jest mile widziane. Zwłaszcza jeżeli te rady są trafione
Ufff no to się cieszę.
Ja też lubię sugestie dziewczyn, bo zawsze mogą podpowiedzieć coś, na co z jakichś tam względów nie wpadłam a może okazać się strzałem w dziesiątkę!