Witajcie i znowu mam problem z wstawieniem zdjecia

Nie wiem co sie dzieje czy ja taka umna jestem czy co?
gosiaczek12a11-Gosiu dziękuję wczoraszczy wieczór spędziłam na układaniu i przeglądaniu zdjęć. Wiekszego mrozu nie widać ale dzisiaj u mnie padało zaczeło już w nocy i jak wychodziłam to mi sie nózki rozjechały ale na szczęście sie nie przewróciłam. teraz jest mokro i temperatura w granicy +1 wiec przy gruncie mrozek i slisko. Oby tylko powtórki nie było z dzisiejszego dnia jak bedę wychodzić do pracy.
jonatanka-Joasiu oj jak sie nie ma swojego samochodu to ciężko ale moze sie sprężą mechanicy i naprawią. A propo samochodziku to swój też muszę zaprowadzić do mechanika bo zepsuło mi się to coś co sie naciska przy siedzeniu żeby osoba mogła wejść i usiaść z tyłu. I to w obu siedzeniach

. Teraz mogę brać ze sobą tylko jedną osobę.
e-babcia-Jadziu niedziela miła byłam na zakupach i tak sie zastanawiam czy ta mała awaria z siedzeniami to nie kara że w niedzielę pojechałam na zakupy
alicjad31-Alu dziękuję serduszko mi sie raduje na buziaki od Ciebie
MagdalenaKCh-Madziu dzień mimo że deszczowy to jednak dobry
maika-Elu zapraszam kiedy tylko chcesz miło mi że jesteś ze mną i towarzyszysz mi w mojej przygodzie ogródkowej.
anias1-Aniu byłam w nomi ale sezonu wiosennego to jeszcze nie mają. Są przeceny grili, rękawiczek, lamp solarowych a kwiatków nic a nic. Nasionek troszke kupiłam i mam nadzieję że uda mi sie wstawić zdjecia.
reniusia20-Renatko myślę ze troszkę mogłabym schudnać i chciałabym. Renatko jak na poczatek nie mam co narzekac wiecej roślin kupie na rynku w Siedlcach. teraz kupiłam nasiona cebuli białej, czerwonej, rzodkiewkę, sałaty, fasolę. A z kwiatów to gazanię, cynię i przypołudnik.
Nie wstawie zdjęć nie wiem co sie stało.
Miłego wieczoru życzę.