Czy rzeczywiście jest niełatwy w uprawie?
Dziękuję Aniu, trudno mi powiedzieć czy to jest trudna odmiana. Też tak słyszałam, ale nie mogę nic więcej na ten temat powiedzieć, ponieważ dostałam go od Kasi actus już pędem, a Kasi wszystko zakwitnie nawet suchy badyldzika pisze:No to trzymam kciuki za obaPonoć to niełatwa odmiana w uprawie. Tymbardziej gratuluję przychówku
Dziękuję, mam nadzieję, że się doczekamKarnova pisze:O jakie ładne zalążki pączkówTeraz tylko czekać na kwiaty
Odpowiedź na to pytanie napisałam wyżejYohjia pisze:To ja sobie tu przycupnę i poczekam aż pączek się rozwiniebo uwielbiam jego kwiaty.
Czy rzeczywiście jest niełatwy w uprawie?
No ja teżCallanthe pisze: Pączki na lueddemanniana rosną szybko, mam nadzieję, że doczekam się kwiatów![]()
Ma trochę pąków, ale nie wiele, chyba tylko 3furious pisze: A widać, że piccolo jeszcze troche pąków ma w zanadrzu i liczę, że jeszcze Ci troszke ten pęd poprzedłuża
Aniu na pewno gdzieś go znajdzieszajania pisze:Pati, pączuchy wyglądają baaaardzo obiecująco(już widać wzorki na płatkach
).
'Słoneczka' śliczne, bardzo lubię żonkile, nie wyobrażam sobie bez nich stołu na Wielkanoc.
Piccolo prezentuje się wspaniale, kiedyś trafi też na mój parapet.
Kasiu, nie wiem, ale sama byłam szokukahim pisze:Wow, takie duże żonkilowe dziczki? Czym są nawożone te pola?!![]()
Piccolo pięknie ci kwitnie