Asiu,ja wróciłam przed chwilą z naszej elegancji,maja tylko jeden duży garnitur,czekam na nich jak przyjadą i jedziemy w te pędy do Brodnicy.Czarno to widzę,bo koszuli u nas takiej dużej w kremowym kolorze nie mają,ale podobno kwestia 4 dni i mogą sprowadzić.
Tereniu,dziękuję.Nie wiem o które zdjęcia dokładnie ci chodzi,możesz skopiować zdjęcie?
Kasiu,zrobię tak jak mówisz.Dlatego,ze mam już dosyć latania z donicami na ryzyko część fuksji wsadziłam do ziemi,dadzą sobie radę to dobrze,nie to trudno.
Beciu,70 kann

Moje w ubiegłym roku tak się rozrosły z tych zwykłych i większość dałam Marty mamie,ona ma pole do popisu,a resztę zostawiłam w ziemi,bo nie mam już gdzie tego trzymać.
Geniu,może na zdjęciu te berberysy wyszły duże,ale w realu one są z tych niskich,nie urosna więcej jak metr wysokości.
Mariola,dziękuję,że zajrzałaś.Pracując zawodowo wiem,ze nie ma się czasu na to,co chciałoby się robić,tym bardziej dziękuję za wizytę.
Aniu,dziękuję.Hortensje lubię bardzo,ale jednak najpiękniejsze dla mnie są w sierpniu,a żurawki lubię najbardziej wiosną,kolory wtedy mają cudowne.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us