z zazdrości pozytywnej to
chyba złoże u ciebie jakieś zamówienie jak ty takie rarytasy kupujesz
Ten sklep odkrylam niedawno, a przed chwilka odkrylam nastepny sklep z botanikami 17 km od mojej tesciowej i czasami jestem u niej 2 razy w tygodniumisiaczek437 pisze:Alazawalu dostać można od tych twoich nowości
z zazdrości pozytywnej to
chyba złoże u ciebie jakieś zamówienie jak ty takie rarytasy kupujesz
Ja sama nie moge sie na nie napatrzec, moja miloscduju pisze:Będę się powtarzać, ale cudne tygrysiątka![]()
Oncidium pachnące też mam, tylko u mnie zostały dwie bulwy, przesadziłam i teraz tylko trzeba czekać co z niego będzie.
To drewniane na biurku to sa stare poleczki na plyty CDDufin pisze:Alicjo a co to jest takie drewniane na biurku? Jakieś wzniesienie dla storczyków, by miały więcej światła? Wygląda ciekawie
Koszt tych storczykow wacha sie cenowo od 10/15 euro, nie będę ukrywac ze sie na wszystkim targowalam, ja za moje wszystkie storczyki zaplacilam 200 euroajania pisze:Chyba zrobimy u Ciebie jakieś zbiorowe zamówienie Alu i poślesz nam tu ładnie paczuchę do biednej Polski.
A tak poważnie, jak to wygląda cenowo, jaki jest koszt takiej Neofinetii czy Phal. x Renanthera, jeśli można wiedzieć ?
U Schwetrera w niemieckim sklepie to jakieś 14 Euro...
Nie, na ja aż taka wymagająca nie jestemAlice 12 pisze: ja za moje wszystkie storczyki zaplacilam 200 euro
Ja zaplacilam dokladnie tyle ile dostalam od tesciowej, gdybym ze swoich pieniedzy kupowala to byly by tylko 3 roslinkiajania pisze:Nie, na ja aż taka wymagająca nie jestemAlice 12 pisze: ja za moje wszystkie storczyki zaplacilam 200 euro.
Moja tesciowa to zlota kobieta i zycie by za mnie oddala ze wzajemnosciaajania pisze:No to chwała teściowej i Jej portfelowi![]()
.
Tak na poważnie to bardzo miło ze strony Teściowej za taki prezent, a tyle złych słów mówi się na ich temat (teściowych znaczy). Ja swojej nigdy nie poznałam i bardzo tego żałuję (bez względu ew. prezenty).