Aniu roślinki tak szybko rosną, że nawet się nie obejrzysz a będziesz miała wspaniały rozrośnięty busz

Jadziu ja PS obcinam tak na wysokości ok 50 cm..... Mam go posadzonego na ,,rakiecie,, o wysokości ok 2mm , pędy są dłuższe i kaskadami opadają w dół , tak, że kwiaty sięgają do od czubka rakiety do samej ziemi..... jest ich mnóstwo.... to chyba najobficiej kwitnący powojnik jakiego widziałam

Z tym rozrastaniem to masz całkowitą rację...... ja sądzę roślinki od początku dosyć blisko siebie, bo bardzo nie lubię dużych przerw i pustej ziemi na rabatach.... chcę, żeby w miarę ciekawie wyglądały od początku.... później faktycznie jak się rozrosną to trzeba przycinać a nawet przesadzać..... no ale coś za coś

Misiu dziękuję

Oj tak i u mnie wspaniale popadało..... cudowny rzęsisty deszcz

Asiu dziękuje Ci za tak pozytywne opinie o moim ogródku, to bardzo miłe, ze to co tworzymy z wielką miłością , podoba się innym osobom....dziękuję

Staram się, żeby roślinki nie mieszały się na rabatach, żeby rosły w kępach...... jeszcze nie dawno każda roślinka otoczona była kręgiem z kamieni , miała swoje odosobnione miejsce, ale już teraz tak mocno sie rozrosły, i zarosły kamienie, ze zrezygnowałam z tego

Tajeczko, tak już burza minęła...... u mnie na szczęście bez jakichś przykrych niespodzianek, po prostu padał wspaniały rzęsisty deszcz..... pięknie zrosił ogród...... Niestety na pobliskim jeziorze była prawdziwa nawałnica, podobno połamało drzewa, a i jakieś wypadki były bo kilka osób zawieziono do szpitala..... coraz gorsze są burze.....zamieniają sie w prawdziwe nawałnice....
Mam nadzieję, ze i u Was popada, u mnie też już baaaardzo sucho było.....
Liliowe obrazy....
NN

Red Alert

NN

Cote d'Azur

Lilia Królewska

Garden Affaire

Patricia's Pride

NN

Koures

White Pixels

Italia