Tropiki (triki)

Zablokowany
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Tropiki (triki)

Post »

Alice 12, witaj w moim skromnym wątku.
Alice 12 pisze: Masz bardzo piekne storczyki zdjecia zbiorowe przy kapieli robia wrazenie ;:oj ;:oj ;:oj
Gratuluje tylu pedzikow i kwitnien ;:138 ;:138 ;:138
Alicja, :oops: , byłam u Ciebie, widziałam, więc w porównaniu z Twoją kolekcją, doskonale zagospodarowaną i cudnie zaprezentowaną, to moje kwiatki wydają się skromniusie. Ale i tak jestem nimi zafascynowana. I nadal zamierzam się nieskromnie chwalić ;:306
Awatar użytkownika
Alice 12
1000p
1000p
Od: 7 lip 2013, o 19:44

Post »

gianna pisze:Alice 12, witaj w moim skromnym wątku.
Alice 12 pisze: Masz bardzo piekne storczyki zdjecia zbiorowe przy kapieli robia wrazenie ;:oj ;:oj ;:oj
Gratuluje tylu pedzikow i kwitnien ;:138 ;:138 ;:138
Alicja, :oops: , byłam u Ciebie, widziałam, więc w porównaniu z Twoją kolekcją, doskonale zagospodarowaną i cudnie zaprezentowaną, to moje kwiatki wydają się skromniusie. Ale i tak jestem nimi zafascynowana. I nadal zamierzam się nieskromnie chwalić ;:306
JA tez bylam u ciebie nie raz :oops: :oops: nic nie pisalam bo ja tylko szpiegowalam :D :D
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Super wystawka-przy niedzieli po kąpieli,ekstra zbiorówka ;:333
A ten żółty dedykowany Tomkowi wyjątkowy-jestem zazdrosny ;:134
Pozdrówka :wit
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p

Post »

Witaj Areczku, rzadko Cię ostatnio widać, tym bardziej mi miło. Dziękuję, pochwały przyjęte :oops:
Nie bądź zazdrosny o Tomka ;:306 jeśli też lubisz żółte, to dzisiejsze kwitnienie (patrz wyżej) dla Ciebie ;:167
Kasia (actus) zaraz mi wypomni, ze faworyzuję facetów :;230
Awatar użytkownika
Mariusz3357
1000p
1000p
Od: 10 paź 2011, o 16:43

Post »

Ten budyniowy jest cudowny... :!: ;:oj ;:oj Uwielbiam ten jego kolor i rzucający się w oczy środek. ;:215 U mnie w mieście jest bardzo mało spotykany niestety i takowego jeszcze nie mam. ;:131
Pozdrawiam Mariusz3357
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06

Post »

No i jak tam Janeczko, wyprostował się żółtek? ;:224
PS.
gianna pisze: jeśli też lubisz żółte, to dzisiejsze kwitnienie (patrz wyżej) dla Ciebie ;:167
Ej, teraz to ja jestem zazdrosny :twisted:
Tak to jest jak się ma dwóch apsztyfikantów. A jeszcze Mariusz w pobliżu :D
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p

Post »

Panowie, spokojnie,bo żółtych mi zabraknie ;:306 Tym bardziej, że Mariusz też zakochany w budyniowym. A w kolekcji jeszcze tylko jeden żółtek, w dodatku bez pędu :;230
Tomek, nie wiem w jakim stanie wczorajszy żółtek, bo mi się dziś dobrze spało i do pracy wręcz wybiegłam z domu. Nie miałam czasu na obchód...
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p

Post »

Obrazek

Fotkę dedykuję wszystkim miłośnikom żółtych phalaenopsisów. Swego czasu myślałam, że tylko ja jestem sfiksowana na punkcie żółtasków, ale po kilku miesiącach forumowej bytności wiem, że jest nas spora grupka ;:306

Niestety, to nie będzie spektakularne kwitnięcie, tylko 7 pąków :oops: Ale jak takowe zechcę zobaczyć, wskoczę do Ani Dufin
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Janeczko sliczny cukiereczek ;:138
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Ja też uwielbiam żółte! ;:138 ale mój Golden beauty już niestety nie kwitnie.. kwitnie inny żółtas :) więc spektakularnego kwitnienia to ja będę jednak u Ciebie wyczekiwać, może po czasie przedłuży pędzik i będzie więcej kwiatów :D ;:196
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

:wit i ja po dłuższej przerwie. Piękna kolekcja mini ;:oj i nie tylko.
Fotki amarantowego z kroplami rosy cudowne. ;:oj
furious pisze:O i Janeczka dołączyła do kaczystów ;:306 Świetna jest! Żeby nie to, że dziś kupiłem mini, to i ja bym ją sobie zamówił... Arleta jak widzi jak schodzą, to pewnie już zwykłe białe przemalowuje :;230
No widzisz jaki mi pomysł podsunąłeś ;:306 teraz już wiem jak zwiększyć sprzedaż. Pisać szybciutko jakie kolory zamawiacie i już śmigam do jakiegoś marketu z farbami i choćbym miała całą noc siedzieć i malować jutro będą zamówione kolory. ;:108 :;230

Moja kaczuszka też już przekwitła. :(
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

A ja to od macochy???????? :evil: Tez kocham zolte!!!! Piekny Janeczko ;:167 .I caly czas czekam na obiecane fotki Dendrobiow ;:224
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p

Post »

Wiolu, cukiereczek powiadasz... może i tak, o smaku miodowym ;:306

Aniu, wiem, że u Ciebie kwitnie inny żółty, u mnie też on teraz kwitnie. Twój ma mnóstwo kwiatków, moje się jakoś obijają. Mają tylko po 1 pędzie.

Arletko
, Dziękuję za wszystkie pochwały.

A jak sobie radzisz z malowaniem phal.? Czy wszystkie będą gotowe zgodnie z terminem? :;230

Twoja kaczuszka, jak ją Tomek nazwał, przekwitła. Natomiast moja od dnia zakupu nie zgubiła ani jednego kwiatka. Do dziś utrzymuje całą piątkę. Jest piękna.
Ruda, pachnąca też ma ciągle ten 1 kwiatek. Amarantowa właśnie przekwita.

Kasiu, no przecież fotkę tym razem dedykowałam wszystkim, którzy kochają żółte... Nie wyłączając Ciebie ;:306

Dendrobia, zgodnie z zapowiedzią, pokażę najwcześniej w niedzielę. Mam nadzieję, że z powodu ich wyglądu nie zostanę wykluczona z braci forumowej. Za znęcanie się nad roślinami ... :;230 :;230
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p

Post »

Jeszcze cieplutki... dopiero dziś otrzymałam imieninowego kwiatka (po miesiącu od imienin) ;:306 Ale cóż, szczere intencje się liczą.
Koleżanka mało zna mnie i moją kolekcję jak widać, bowiem prawie identycznego phal. już mam. Porównać nie mogę, ponieważ tamten wypuszcza dopiero pędzik, nawiasem mówiąc, dziś zauważyłam...

Obrazek Obrazek
Obrazek

Fotki niedopracowane, ale późno już, muszę uciekać ;:41
Awatar użytkownika
marta325
1000p
1000p
Od: 15 lip 2012, o 14:30

Post »

Lubie takie zylkowane. A ile ma kwiatow ;:oj Dzis nawet kupilam podobnego, tylko limonkowego :D :D
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”