Tajkahmm,on nic nie mówił,ja tylko w necie wyczytałam także lepiej ,jak mocno przykryję
Anna11 lawendy nie suszyłam ...A nachyłków wcale nie mam,więc i nasion nie mam,tego jednego sobie kupiłam
jonatanka-JoasiuTo nie latria ,tylko tojeść orszelinowa,pomyliłam się ,ale napis już poprawiłam . Pochwal sie co nowego kupiłaś ???
any57;Wroblica-Elu Pewnie,że fajnie,pospacerować wirtualnie po innych ogrodach ,zobaczyć inne kwiatuchy, ,, i nawet na coś nowego zachorować

Przycinam lawendę,ale końcówki wyrzucałam,

Oj,dobrze,że piszesz,to ja teraz będę przycinane gałązki też wtykać w ziemię i może kiedyś też doczekam się dużego szpaleru lawendowyego ;a na wiosnę kupiłam lawendę o kwiatach białych
Rewi-Ewo dziękuje; staram się
misiaczekm-Piotrze bardzo dziękuję za tak miłe słowa uznania
korzo_m-Dorotko dziękuję,ten nachyłek to wiosenny nabytek ;
kogra-Grażynko Coś mi sie pomyliło,tonie latria a Tojeść orszelinowata
tade k To prawda,czas szybko,leci,jak dla mnie zdecydowanie za szybko,lato mogłoby trwać i trwać.... Kwiaty kwitna i przekwitają,,,,,dobrze,że są następne
Renata1962Witaj,faktycznie dawno Cię u mnie nie było,,,,i zostań ile tylko chcesz,będzie mi miło
mewa-Ewokwiaty pieknie kwitną,odwdzięczają się za opiekę nad nimi i cieszą nasze oczy i serca ; a lawenda to tez moja druga,pierwsza po 1 roku padała
marpa-Maryniustaram się ,aby w ogrodzie były rózne kwiaty .Lubie taką róznorodność.I mam zamiar jeszcze trochę dokupić
Kochammmkwiaty-Aguś nachyłki mam tylko jedne . Dziekuje za uznanie
Miiriam-Bernadetko miło,mi ,że przyjemnie Ci się umnie spaceruję

a kolorowo i pieknie wszyscy chyba mamy
mar33-Marysiu cóz zrobić,że kwitną kwiaty późnego lata ...tylko możemy sie cieszy ich widokiem ,że mamy pięknie
Maska -Marysiu jakieś takie spóźnione zostały orliki, u mnie tez juz zawiązały nasionka

Masz rację rudbekie sa bardzo żywe i dekoracyjne,A floksy już kwiną.Gdzybyś mieszkała blisko mnie to dałabym Ci Języczkę P.
Norbitka-BetakoWitaj i dziękuje za miłe słowa
AGNESS-Aguś a wiesz nie ścinałam jak dotąd lawendy do suszenia i do aromatyzowania szaf.Dobry pomysł,trzeba tak będzie zrobić,dzięki
slanka-flora-Sławku; becia123anym-Aniu dziekuje za popchwały
jola1 ;IWONA1311;marzena06; katharos-Kasiu tak lawenda pieknie rośnie.Masz racje to nie latria a Tojeść orszelinowata ,coś mi się pomyliło
pomidorzanka-Agatko Dawno cię u mnie nie było ... hm,,,Owszem gdy przyjeżdżam na działkę,najpierw robie obchód,,,i patrze co rośnie,co zakwitło,,,a włosy wiatr raczej mi nie rozwiewa, bo krótkie są

I masz racje potem aparat i często wołam mojego M,i mu pokazuje coś,Ty wiesz ile juz nazw sie nauczył,a wcześniej nie odróżniał prawie żadnego kwiatka
dziś trochę liliowców pokażę;
Hemerocallis 'Cara Mia'

liliowiec gentle shepherd

??

??

Liliowiec 'Anzac'

??
I dla tych co nie lubią liliowce;
czaruszka

??

kwitnie len

gailardia