Bożenko zróbcie zdjęcia, miło poznać będzie Ja poniekąd też jestem trochę kujawianką, ze względu na usytuowanie działki w Kujawsko -pomorskim
Marylko ja już nie mogę się doczekać Masz może nasiona żółtego chaberka
Lubię te Twoje wspomnienia lata. Ta róża Frau ... coś... jest przepiękna. Muszę o niej poczytać. Jestem miłośniczką klasycznej formy kwiatów, choć najczęściej ją mają róże wielkokwiatowe, a one są szczególnie wymagające.
Witaj Romciu wspomnienia lata są teraz bardzo wskazane gdy jeszcze nic nie widać w ogródku... bardzo ładny storczyk...ja mam jedynaka i kwitnie mi już cztery miesiące...
Halinko napisałam Ci o goździkach w Twoim wątku ,też lubię storczyki
Widać Agusiu że spełniają się nasze marzenia Jak na razie jest pięknie oby tak dalej
Helenko te różę jak zresztą pozostałe,poleciła mi Ewa -Gajowa Może do niej
Aniu przyznaj się jakie lelijki zamówiłaś ...........ja też się na kilka skusiłam
Marylko dlatego pewnie taką miętę do siebie czujemy Nie przejmuj się nasionkami
Misiu ,ten storczyk jest też jedynakiem
Tegoroczne hortensje .............
Tytoń................
Też mam kilka hortensji i kilka zamówiłam sobie u Krystyny , sama też kilka gałązek wstawiłam do wody a gdy będę przycinać spróbuje znowu kilka ukorzenić ,,. ładnie kwitną przez całe lato i nawet zimą dekorują ogród przy suszone kwiatostany .. Tytoń sam się u mnie rozsiewa .
Romciu podreptałam u Ciebie troche dłużej dziś .Też mam klona za siatką, jakoś tak skądś sie zasiał i też tnę kiedy mam ochotę, właśnie wczoraj wycięłam ok.3m. z wysokości, bo do przewodów elektr. się piął....
Storczyk cudny, ja mojego jedynego zmroziłam
Witaj Marysieńko Ja też będę powiększać swoją kolekcję hortensjową Miałam tylko jedną anabelkę ,pięć posadziłam wiosną ,latem wszystkie zakwitły To moja najstarsza anabellka.........
Janeczko możesz mi dać namiary do Krystyny Może bym też sobie zamówiła U mnie tytoń sieję co roku, sam nie chce się wysiać Dotarły nasionka
Witaj Basiu Klony właśnie takie są .....można je ciąć a one jeszcze ładniej rosną i się zagęszczają Ciekawe co mnie wyjdzie z tego storczyka Czy się u mnie zadomowi
Roma , nasza ChristynaKrystyna w wątku sprzedam ,wymienię pokazała ładne hortensje i właśnie od niej zamówiłam . Nawet nasionka tez od niej kupiłam ...