Kochani ...upał dał się dzisiaj znowu we "znaki", a ja uparcie wykańczałam swoje rabatki...

Iwonuś...ta nasza "futrzana" Imka , podrzutek...jest urocza ...podbiła nasze serca .
Widząc mnie z aparatem ...najwyraźniej pozuje do zdjecia...

Agniesiu!/ aguniada/...to jest tylko pole z ziemniakami i warzywa w tunelu foliowym, a warzywniak "pod chmurką" dopełnia całości mojego warzywnego szaleństwa...

...jak na razie zapowiadają się obfite plony

Mariolu!...kupuję ....sadzę w tym swoim ogrodzie "gigancie"...i ciągle wiele miejsca pozostaje do obsadzania.....
"Kociczka"... zgadza się...urocza...

Krystianie! /kriss1515/...witam serdecznie!
fioletowe kule ...to dzwonek skupiony....moje ulubione kwiaty i pod względem koloru i pokroju. Rozrastają się szybko...same wysiewają się i z roku na rok jest ich coraz więcej...
Goździków kamiennych od kilku lat nie wysiewam, mam tylko te,które same wysieją się...nie są już tak atrakcyjne.Będę musiała odnowić...
Niebieskie kwiatki to prawdopodobnie przetacznik/ nie jestem pewna/Jak zwał tak zwał...też wysiewają się same , po zimie pozostawiam młode sadzonki stare....usuwam. Jeśli podobają się i dzwonki i niebieskie kępki ....dopiszę i wyślę...

Lilia mnie zaskoczyła...jakiś marketowy nabytek....ale nawet ładna.
...a ziemniaki...i tu Ciebie zaskoczę....oczywiście z chwastów obrabiam sama , a sąsiad ciągnikiem "obredla".../tak fachowo to się zwie/
Pozdrawiam!