Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
-
- 1000p
- Od: 1 lut 2009, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś dziękuję Ci za piękne widoki. Kompozycja przy tarasie bajeczna
ile razy ją widzę tyle razy się zachwycam.....brak mi słów.
Jesteś wspaniała

Jesteś wspaniała

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguniu i Ty Aniu-sweety jesteście gotowe na taką przełomową chwilę w waszym życiu tylko jeszcze sobie nie zdajecie z tego sprawy. To tak samo przychodzi i wcale nie musicie się o to starać. Choć prawie dorosłe córeczki zawsze dla Was będą takie prawie dorosłe i nic w tym się nie zmieni 

- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Aga
Jeśli chodzi o bycie mamą to mam wrażenie, że mnie przerasta bycie matką gimnazjalisty, dla mnie czasem to jest jazda bez trzymanki. Mam nadzieję, że do liceum trochę mój synek spoważnieje, choć troszkę. Teraz to taka huśtawka, czasem całkiem do rzeczy, a czasem ręce załamać. I ciekawa jestem efektów jego samodzielnego uczenia się, po świętach idę na indywidualną audiencję do wychowawczyni. Jak by nie było będzie to pierwsza lekcja samodzielności i ponoszenia za nią konsekwencji. Pytany odpowiada, że w porzo. A jak będzie...
Zdjęcia
Dostrzegłam u Ciebie wysokie floksy, nawet nie myślałam, że mogą być takie wysokie. Ja też mam 3 kolory, obdarowała mnie Marzena, to takie stare babcine odmiany, ale moje posadziłam raczej w półcieniu i nie rosną takie wysokie. Wobec czego czeka je przeprowadzka na słonko. Ja tych zdjęć o tej porze naprawdę nie mam dość, za każdym razem kiedy ktoś tu na fo pokazuje zdjęcia tak samo mnie one cieszą. Dzisiaj już z górki. Spokojnego dnia życzę.

Zdjęcia

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Agus,czy wszystkie modrzewie na pniu zwisaja do ziemi czy sa ich jakieś odmiany.Swój obcinam,a nie wiem czy zwisałby sie jak twój tak nisko?
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga uwielbiam Twoją kompozycję przy tarasie
Piękne zestawienie kolorów i faktury liści .
Sara to już duża panienka .
Cieszę się z głową wszystko ok .
Dużo słonka życzę

Piękne zestawienie kolorów i faktury liści .
Sara to już duża panienka .
Cieszę się z głową wszystko ok .
Dużo słonka życzę

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Agnieszko, to co ja mam powiedzieć, prawie 3 godz na spotkaniu z panią w przedszkolu?
Najważniejsze jednak, że wyniki wyszły Ci dobre, wychodzisz z marazmu, czyli świat idzie ku lepszemu
.
Mam uniwersalne dekoracje świąteczne, takie unisex na oba święta
Najważniejsze jednak, że wyniki wyszły Ci dobre, wychodzisz z marazmu, czyli świat idzie ku lepszemu

Mam uniwersalne dekoracje świąteczne, takie unisex na oba święta

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś uwielbiam Twoje rabaty z klonami.... zresztą.... uwielbiam Twoje wszystkie rabaty, nigdy dość mi tych widoków . Twój ogród jest bajeczny a Ty z każdym rokiem jeszcze dodatkowo go upiększasz.... Te klony wtopione w zieleń zawsze mnie zachwycają i po każdej wizycie u Ciebie od nowa żałuję, ze nie mam miejsca na choć jedno drzewko....
Moja córcia właśnie teraz przygotowuje się do matury, a że mieszkamy w pipidówce, to na studia musi wyjechać z domu.... bardzo obie to przezywamy, bo jesteśmy ze sobą niesamowicie zżyte.... nie wyobrażam sobie tego i już od dawna ryczę w poduchę
Moja córcia właśnie teraz przygotowuje się do matury, a że mieszkamy w pipidówce, to na studia musi wyjechać z domu.... bardzo obie to przezywamy, bo jesteśmy ze sobą niesamowicie zżyte.... nie wyobrażam sobie tego i już od dawna ryczę w poduchę

- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Mnie też czeka matura za rok
Widoki z pełni lata najlepsze na aktualną pogodę

Widoki z pełni lata najlepsze na aktualną pogodę

Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Cudnie masz taras otulony roślinami
. Możesz zdradzić , jaka jest grubość słupów pergoli? Jakoś nie możemy z W. ustalić jaka byłby optymalna 

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, bajeczne obrazy. Wraz z ogrodem dojrzewają nasze dzieciaki. Moja starsza ma 15 lat, ale też jest już małą kobietką, dobrze, że między dziewczynami jest spora różnica wieku, to przynajmniej mała przyjdzie się poprzytulać i póki co woli czas spędzać z nami niż w towarzystwie innych pół/dorosłych osobników 

Lulka, dzieci nam rosną, a my młodniejemy 
Franci, dzięki! Jeśli mnie pamięć nie myli, to słupy mają 12cm grubości.
Rewi, Twoje dziecię też w tym wieku? Nie wiedziałam... będziemy się razem denerwować ;-)
Aguś, dokąd córa wyjeżdża na studia? Moja się jeszcze na nic nie zdecydowała... Dzięki za tyle komplementów pod adresem mojego ogrodu! Jesteś kochana
Marzko, pozdrawiam Cię... mam nadzieję, że te godziny rozmowy z przedszkolanką przyniosły jakiś pozytyw?
Aga, dzięki za tyle miłych słów! Staram się co roku jakiś zakątek udoskonalać - cieszę się, że Ci się podoba!
Małgosiu, nie wszystkie szczepione modrzewie zwisają... ja mam jednego kulistego, nazywa się Kórnik.
Bogusiu, gimnazjum to chyba najtrudniejszy okres w wychowaniu dziecka... zdecydowanie największa palma, ale co gorsza fochy występują właśnie w tym wieku... nam, rodzicom, nie jest łatwo ten cały galimatias wytrzymać, ale jakie mamy wyjście?
Moje floksy rosną wysoko i bardzo obficie kwitną... Wanda nawet pomyliła te białe z krzewem hortensji, oczywiście patrząc jedynie na zdjęcie... Floksy kochają słońce, zatem raczej swoje powinnaś przenieść
Pozdrawiam!
Majutku, chwila przełomowa i musimy ją przeżyć razem z naszymi dziećmi, prowadząc je za rękę ku dorosłości
Aga, dzięki za serdecznie słowa!
Dosiu, trudno mi powiedzieć jak to osiągnąć, ale na pewno masz na to sposób
Aniu, córki mamy niemal dorosłe - byleby weszły w tę fazę życia jak najlepiej przygotowane
Reniu, tak jak piszesz, ani się obejrzysz jak Twoje dziewczynki będą w LO z wizją rychłej matury... ten czas leci nie wiadomo kiedy!
Pozdrawiam wszystkich z wieczornego dyżuru w fabryce

Franci, dzięki! Jeśli mnie pamięć nie myli, to słupy mają 12cm grubości.
Rewi, Twoje dziecię też w tym wieku? Nie wiedziałam... będziemy się razem denerwować ;-)
Aguś, dokąd córa wyjeżdża na studia? Moja się jeszcze na nic nie zdecydowała... Dzięki za tyle komplementów pod adresem mojego ogrodu! Jesteś kochana

Marzko, pozdrawiam Cię... mam nadzieję, że te godziny rozmowy z przedszkolanką przyniosły jakiś pozytyw?
Aga, dzięki za tyle miłych słów! Staram się co roku jakiś zakątek udoskonalać - cieszę się, że Ci się podoba!
Małgosiu, nie wszystkie szczepione modrzewie zwisają... ja mam jednego kulistego, nazywa się Kórnik.
Bogusiu, gimnazjum to chyba najtrudniejszy okres w wychowaniu dziecka... zdecydowanie największa palma, ale co gorsza fochy występują właśnie w tym wieku... nam, rodzicom, nie jest łatwo ten cały galimatias wytrzymać, ale jakie mamy wyjście?
Moje floksy rosną wysoko i bardzo obficie kwitną... Wanda nawet pomyliła te białe z krzewem hortensji, oczywiście patrząc jedynie na zdjęcie... Floksy kochają słońce, zatem raczej swoje powinnaś przenieść

Majutku, chwila przełomowa i musimy ją przeżyć razem z naszymi dziećmi, prowadząc je za rękę ku dorosłości

Aga, dzięki za serdecznie słowa!
Dosiu, trudno mi powiedzieć jak to osiągnąć, ale na pewno masz na to sposób

Aniu, córki mamy niemal dorosłe - byleby weszły w tę fazę życia jak najlepiej przygotowane

Reniu, tak jak piszesz, ani się obejrzysz jak Twoje dziewczynki będą w LO z wizją rychłej matury... ten czas leci nie wiadomo kiedy!
Pozdrawiam wszystkich z wieczornego dyżuru w fabryce

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Duże dziecko nie tylko po studniówce, ale i po studiach
Odwiedza co jakiś czas rodziców-przynajmniej na razie. Malutki synek maturę zdaje za rok. Nie wierzę, że to moje 

- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Ewo moje malutkie dziecko wkracza dzisiaj w pełnoletność - JAK TO ZLECIAŁO.....!
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
I niedługo wyfruną z gniazda. Dobrze, ze ja mam jeszcze chwilę
Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi dane usiąść na Twoim tarasie
Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi dane usiąść na Twoim tarasie