Pati wystawiłam ją dosłownie na chwilę na słońce i faktycznie pachnie skubanaKasia powąchaj ją jutro, pachnie cytrusami

Pati wystawiłam ją dosłownie na chwilę na słońce i faktycznie pachnie skubanaKasia powąchaj ją jutro, pachnie cytrusami
katkaaa pisze:Pati wystawiłam ją dosłownie na chwilę na słońce i faktycznie pachnie skubanaKasia powąchaj ją jutro, pachnie cytrusami![]()
![]()
skorzystałam z rady Marzenki i wrzuciłam przez PhotoTivefurious pisze:A co zmieniłaś?
A to w awatarku to co? pospolitus białus?Meiss pisze:czemu ja nie mam szczęścia do takich niezwykłych kolorków
odezwała się ta co ma "same białe i różowe"furious pisze:A to w awatarku to co? pospolitus białus?Meiss pisze:czemu ja nie mam szczęścia do takich niezwykłych kolorków
Aż posprawdzałem, czy nie ma różnicy z fotkami z dysku i z photobucket (bo wspominałaś, że i on kłamał).katkaaa pisze:skorzystałam z rady Marzenki i wrzuciłam przez PhotoTivefurious pisze:A co zmieniłaś?
Z photobucket nie korzystałamfurious pisze:Aż posprawdzałem, czy nie ma różnicy z fotkami z dysku i z photobucket (bo wspominałaś, że i on kłamał).katkaaa pisze:skorzystałam z rady Marzenki i wrzuciłam przez PhotoTivefurious pisze:A co zmieniłaś?
U mnie ok
zależy gdzie, ja nie miałam chyba jeszcze okazji spotkaćMeiss pisze:Haha, to Zebra, ale Zebry nie są takie rzadkie ;p
furious pisze:Spróbuj wrzucić przez coś innego i porównasz (photobucket np.).
katkaaa pisze:próbowałam przez to drugie "coś" co jest do wyboru i efekt jest identyczny
Tośmy się nie zrozumieli Pani Katarzynokatkaaa pisze: Z photobucket nie korzystałam