Tosiu dawno mnie u ciebie nie było a wszystko przez to choróbsko leżałem prawie tydzień w łóżku od czasu do czasu zaglądając na FO, więc teraz odrabiam zaległości widzę że Józef ma poczucie humoru ale moja klasa jest bardziej pokręcona i właśnie zrobiliśmy grilla w taką pogodę
Ewa!!! No coś Ty!!!! Jakie zamknięte grono??? Cała śląska grupa powinna się wreszcie spotkać, wypić kawkę lub piwko, zrobić zbiorową fotę!!! Po wystawie jedziemy do mnie na działkę. A w tym roku wszystko jest do dogadania!!! Zapraszamy i jak masz kogoś z naszego regionu, to powiadom. Jeszcze jest czas, ale trzeba ten dzień zarezerwować
Data imprezy: 10 05 - 12 05 2013 r.
,Targi TOP GARDEN , Kiermasz ogrodniczy
Miejsce: Chorzów, Śląskie Centrum Targowe , (woj.śląskie) ul. Targowa 5
Wiecej informacji na stronie: http://www.targislaskie.pl/targi.html
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Marylko, wszystkiego najlepszego!!! Kogruniu, tak! Nie udało się przewidzieć tym razem, chociaż wszystko na to wskazywało. Ale już od czwartku ma być cieplej, więc policzymy straty, popłaczemy nad uciętymi łodygami róż i bedziemy się cieszyć terminatorkami, które dały radę. Może lato nam się odwdzięczy? Ja mam taką nadzieję, czego i Tobie życzę