Hej nie wiedziałam, że już wszystko na swoim miejscu posadziłaś . Czyli koniec robót poremontowych? nawet śladu nie zostało tak masz pieknie i kolorowo
Czy ta altanka kawowa czeka na gości ?
W ogródku nawet nie poznać ,że był remont tak wszystko pięknie wysprzątane Halinko fakt w ubiegłym sezonie miałaś więcej kwiatów balkonowych i róż pod balkonem ,ale nadrobisz to w następnym sezonie
Halinko szkoda że tak daleko bo w takiej altance chętnie kawki bym się napiła a tak pozostaje mi czekać aż zawitasz w moje strony i napijemy się kawki u mnie.
Beato ta kapusta jest do ozdoby dla koloru mam ich dwie ale nie wiem czy zawiąze główkę. mam posadzony też jarmuż lubie eksperymentować
kilka róż.
GABI tak wyglada róża TOM TOM
Ewa mam dość kopania i przesadzania jestem bardzo przemęnczona tą robotą. Po niedzieli możemy się spotkać.
Gabi ja mam dwie kupione róze pod tą nazwą jedna jest niska tak 60cm a druga do 1m obie pięknie kwitną takimi ciemno różowymi kwiatami pełnymi ,kwitną dosć długo i kwiaty zbytnio po przekwitnieniu nie zmieniają koloru. U mnie nie łapią plamistości i mszyce ich zbytnio nie lubią. Jestem z nich zadowolona. Dają ładne plamy kolorów. Ta wyzsza jest bardziej rozłorzystym krzakiem.