Calka przepraszam, zapomniałem odpisać. Oczywiście przestrzenie między drzewami będą zagospodarowane pod ziemniaki w najmłodszej części sadu
Kriss1515 Dziękuję, na pewno się dorobisz sadu tylko pospiesz się z jego sadzeniem bo zanim zaowocuje to minie kilka lat. Ale kawał życia przed Tobą, jeszcze niejeden sad zasadzisz
Krysiu To podeślij mi śniegu

Jest go bardzo mało słabo a boję się dzisiejszej nocy,z zapowiadanych -14 nie zrezygnowali, natomiast z dzisiejszych zapowiadanych -10 zrobiło się -7

oby nocny mróz też się zmniejszył. Tak to u nas jest , że około 70% wiatrów wieje z zachodu, w niektórych regionach nawet więcej
Rewi Dziękuję, kwitnący sad i burza...czy może być piękniejszy widok
Romku Z tych mleczy tego roku zamierzam robić gnojówki do podlewania drzewek, tyle ich jest to trzeba jakoś wykorzystać
Marysiu Mufko Zrobiłaś mi ochotę na jajecznice, zrobiłbym sobie gdyby nie fakt, że już zjadłem śniadanie

Ale za jakąś godzinkę można zrobić bo uwielbiam jajka
Dziękuję Wam za odwiedziny u mnie i życzę żeby te dni były cieplejsze od zapowiadanych i żeby wiosna już przyszłym tygodniu sobie o nas przypomniała i została już na stałe. Pozdrawiam serdecznie