Kriss1515 - Krystianie nie martw się, pogoda bywa zmienna.
HalinaK - Halinko to miłe,że podoba Ci się. Niby na fotkach wspomnienia ale inaczej ... bo przy okazji zapomniane teksty.
JAKUCH - Jadziu na kwiaty przylaszczki to przyjdzie trochę poczekać.
Tosia1 - Tosieńko niebieskości kwiatowe tez kocham, pasują do bieli i fioletów.
bwoj54 - Bogusiu trochę smutne ale na przyrodę nic nie poradzimy. Faktycznie czasami marzec jest dość ciepły, rośliny się wybudzają i ostro rusza wegetacja a potem zima sobie przypomni o nas i co urosło to zniszczy.
ElleBelle - Elżbietko Ty wpadasz do mnie na łądne fotki a ja do Ciebie - taka wzajemna adoracja ... i jest super.
gogo76p - Gosiu gdybym moje fotki miały moc przywoływania wiosny ... czemu nie. Małe czary mary i gotowe ale życie to nie bajka.
e-babcia - Jadziu współczuję,że znów masz zimę , u nas dopiero się zbliża a raczej powoli wraca ale po co skoro nikt jej nie chce ???
TerDob - Teresko przylaszczki - takie małe i jest ich mnóstwo w naszych lasach.Niby kwiatuszki niepozorne a ile maja w sobie uroku.
Na zakończenie dnia dla przypomnienia trochę starych i zapomnianych mądrości ludowych
Marzec - przysłowia i powiedzenia >>> początek serii od dnia 06.03.12 (str.49) <<<