Aga, już ja się przyjrzę uważnie latem na zdjęcia
coponiektórych
Ilonka, ja jestem Tobie ogromnie wdzięczna za koleżeńskie gesty i robienie mi zakupów nocnych, za to Zła Pani z Banku już raczej nie
Także jeśli nie chcesz przejąć mojego debetu, lepiej nie kuś.
Elka o 6 rano kochana, to już dawno po zakupach byłyśmy... A z tymi pomocnikami to różnie bywa
Jolu, takie biedactwo, ze po 2 wydłubanych mchach z bruku już omdlał biedny

Trawnika już się boję na zapas, bo wiem jaka to będzie batalia za każdym razem
Pat wiedziałam, ze to nie Ty bo za dobrze Ci z oczu patrzy

A dzieci muszą jeść? Nie wyda sie na pewno. W końcu jak sąsiedzi piękny ogród przy domu na krzyżówce zobaczą to w życiu nie pomyślą, ze tam w chałupie w wyczystce głodne bachorki ktoś trzyma

Fajne zakupy
Ty masz pomieszczenia do przechowywania to faktycznie możesz pokusić się o rozmnażanie i zimowanie.
Aniu, skreślam Cie z listy podejrzanych "pelargoniopodkupywaczek"

Tez zrobiłaś ładne zakupy

Tania siła robocza zawsze ma miliard argumentów przeciw wykorzystywaniu go do prac ciężkich i okropnych jak na przykład przedstawione na zdjęciach wydłubywanie mchu z bruku... dzieci sa przereklamowane

Dziewczyny też tak się od roboty migają?
Madziu te brateczki/fiołki to przypadek był u mojego ogrodnika tak po prostu je kupiłam nawet nie wiedząc co to to

A dziewczynki mówisz, też różnie na prace ogrodowe reagują? No nic trzeba być tyranem jak się chce mieć w miarę ogród wyglądający

Albo Przystojnego Ogrodnika lepiej, ale na razie niech dzieci tyrają
Kot jak widzisz wysiaduje siewki-taka kocia metoda, ale z doświadczenia wiem, że nieskuteczna
Justynka to się okaże jak przyjrzę się Waszym donicom latem