Na piaskach nadwieprzańskich
- lanceta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Na piaskach nadwieprzańskich
Skorzystałam z miłego zaproszenia i mimo deszczu...czułam jego krople na policzkach....kolejny raz odwiedziłam Wasz ogród.Rośliny po deszczu,odżyły , a komarzyce,no cóż...znalazły jakieś miejsce do zadekowania się...... 

Dana czekacie na liliowce , a mój właśnie przekwitł
mam nadzieję ,że to nie ostatnie jego słowo - zawsze kwitł od maja do października 
Śliczne lilie

Śliczne lilie

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu, Andrzejku
Jak zawsze bajeczne zdjęcia, od których trudno oderwać wzrok
Sporo lilii już u Was kwitnie, u mnie dopiero jedna odmiana, ale już następne szykują się

Jak zawsze bajeczne zdjęcia, od których trudno oderwać wzrok

Sporo lilii już u Was kwitnie, u mnie dopiero jedna odmiana, ale już następne szykują się

- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam.
Czuje się leśny klimat a po deszczu pewnie niesamowity. Zazdroszczę,bo u nas sucho. Dzisiaj pokazuje jak deszcz wygląda ale wszystko łapie go w powietrzu nawet to co spadnie na ziemie ginie w oczach.
Ładnie wszystko kwitnie w Waszej oazie.
Pozdrawiamy Krystyna i Janusz
Czuje się leśny klimat a po deszczu pewnie niesamowity. Zazdroszczę,bo u nas sucho. Dzisiaj pokazuje jak deszcz wygląda ale wszystko łapie go w powietrzu nawet to co spadnie na ziemie ginie w oczach.
Ładnie wszystko kwitnie w Waszej oazie.
Pozdrawiamy Krystyna i Janusz
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu języczka cudna, nie spotykana .
Fajną wycieczkę mieliście, szkoda, że pogoda nie dopisała, a Michaś już taki duży chłopczyk jest.
Fajną wycieczkę mieliście, szkoda, że pogoda nie dopisała, a Michaś już taki duży chłopczyk jest.

Wyprawa do Olsztyna
byłam tam jako dziecko ,więc siłą rzeczy nic nie pamiętam
Ślicznie lilie

Ślicznie lilie

Teresko ano szkoda że pogoda zawiodła, lało jak z cebra i ze spływu musieliśmy zrezygnować.... ale może następnym razem nam dopisze. Misio to już duży chłopczyk a żywy jak przysłowiowe srebro
Iwonko no coś kiepsko z dalszymi liliami, stoją w pąkach i nie kwitną. Od wczoraj u nas pada, momentami intensywnie więc przynajmniej podlewanie mamy z głowy.
Teraz parę fotek z ogrodu naszych przyjaciół Ani i Jurka
(tych co są u nas na spotkaniach)

Iwonko no coś kiepsko z dalszymi liliami, stoją w pąkach i nie kwitną. Od wczoraj u nas pada, momentami intensywnie więc przynajmniej podlewanie mamy z głowy.

Teraz parę fotek z ogrodu naszych przyjaciół Ani i Jurka
(tych co są u nas na spotkaniach)

Witaj Danusiu 
Prześledziłam Wasz wątek od a do z, i jestem pełna uznania
Takie ogrody niesamowicie mobilizują mnie do działania, my dopiero zaczynamy naszą przygodę z roślinkami, dużo jeszcze pracy przed nami, ale myślę sobie, że za jakieś 30lat
, będzie u nas tak pięknie, jak u Was
Pozdrawiamy
Kacha&Ondrasz

Prześledziłam Wasz wątek od a do z, i jestem pełna uznania

Takie ogrody niesamowicie mobilizują mnie do działania, my dopiero zaczynamy naszą przygodę z roślinkami, dużo jeszcze pracy przed nami, ale myślę sobie, że za jakieś 30lat

Pozdrawiamy
Kacha&Ondrasz
Witaj Kasiu...zawsze bronimy się przed określeniem naszych piasków jako "ogród"... to taka leśna działka i do ogrodu to jej lata świetlne brakuje, zresztą jak zrobić ogród z lasu
Jak tylko zdrowie pozwoli na jesień czeka ją "lifting", tak by jej utrzymanie nie pochłaniało tyle czasu..ale to dopiero na jesień..."działkowe rewolucje"...