Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

no.....bić nie będę ;:196
hehe a co sadzę.......dużo roślin - powojnika, róże i rodusie, wrzosy, cebulki etc........ :;230
no szaleje na całego ;:224
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

I w ten sposób znajdziesz wiele miejsc na róze :;230
Ja nie mam wcale miejsca, ale zamiawiam. na razie zadołuję. Może przez zime cos mi się wykluje. Niestety nie mam Kasi pod ręką, żeby mi podpowiedziała co mogę poprzesadzać :wink:
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Kącik wygląda bajecznie! Czasem tak jest, że patrzymy na to samo, a widzimy co innego. Nie ma to jak świeże, obiektywne spojrzenie z boku! Perfect ;:170
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asiu, hosty w nóżkach jałowca wyglądają fajowo ;:333 Poza tym nowy różany nabytek znalazł miejsce, brawo ;:63
Posadziłaś już cebulowe? Ja właśnie planuję nasadzenia i nie mogę ogarnąć ile się tego uzbierało .. ;:219
Kupiłam nawet takie ustrojstwo do sadzenia cebul, jutro przetestuję :uszy
ps. zazdroszczę Ci wyjazdu do mojego ukochanego Krakowa...ehh..jak ja dawno tam nie byłam ;:131
Miłego wieczoru :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Shirall, szalona dziewczyno! A trawnik się jeszcze uchowa?
Margo, ja się starałam hamować, ale chyba mi to nie wyszło. Może to niezbyt imponująca liczba, ale już zamówiłam cztery krzaczki i jeszcze mam plany... A miejsca nie... :;230 Jak róże dotrą, wtedy pomyślę... Może skorzystam z zaproszenia Robaczka i zrobię u niej różana rabatkę... :;230
Nelu, ja po prostu tak przywykłam do tego kawałka ogrodu, że nawet mi nie zaświtało, żeby tam coś zmieniać. Zwłaszcza, że wcześniej rosła tam (mizerna) hortensja, dla której i tak musiałabym znaleźć nowe miejsce.. a tak się szczęśliwie złożyło, że akurat znalazłam...
Robaczku, w Krakowie super ;:170 , uwielbiam klimat tego miasta... a i pogoda dopisała ;:3 .
Cebule posadziłam połowicznie, część jeszcze czeka, bo zastanawiam się jak je pogrupować kolorystycznie. Szkoda,że już dni coraz krótsze i chłodniejsze... Moje wieczorne wypady na ogród się kończą... Niedługo zostanie tylko wspomnienie lata... :cry: i jak zwykle jesienią dopadnie mnie kryzys egzystencjalny. W tym roku pewnie ze zdwojona siłą... ;:223
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dobry wieczór, Asiu :wit Ostatnie zdjęcia i zachodzące zmiany w Twoim ogrodzie oraz nowe plany - imponujące i piękne! Wy to macie dobrze... jedna z Was ma dylemat, albo brak weny, i zaraz komisja w stałym składzie zbiera się by rozebrać czyjąś rabatę na czynniki pierwsze... idealne okoliczności do rozwijania ogrodniczej pasji! :)
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

hehe no uchowa się, uchowa...... no przecież musimy się gdzieś z mamą opalać i siedzieć :wink:
zabieramy w tych miejscach, gdzie jest brzydki albo....no niepotrzebny ;:224
Mineralka
200p
200p
Od: 5 lut 2008, o 10:07

Post »

Asiu - co spojrzę do Twojego ogrodu to widzę ogrom zmian - skąd ty czerpiesz pomysły i siły na to ?? ehhh szykuj się na wiosnę będę Cię porywać ;:138
Magda - pilna uczennica Matki Natury
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Wspaniałe te rabatki ;:138 chyba coś podejrzę ;:224
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asia, ja mam to samo. Zamawiam róże, ale nie mam też gdzie wsadzić. na razie je zadołuję. Do wiosny coś wymyślę
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asiu, na kryzys egzystencjalny jest rada :D Będziemy popijać winko przy kominku, spotykać się na pogaduchach, planować wiosenne nasadzenia, zmiany w ogrodach i urabiać rodzinkę do tych zmian ;:215 Damy radę! A gdyby zabrakło nam pomysłów, to można urzadzić wypadzik do ciepłego kraju, tylko Cię uśpię w samolocie.. :;230 ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Aguś to fakt. Czasami trzeźwe spojrzenie z zewnątrz pozwala ujrzeć inaczej stare - wydawałoby się - niereformowalne zakątki. A komisję mamy nie do podrobienia! ;:162 Tylko, że z W-wy wcale nie jest tak daleko... Na następne spotkanie chętnie zaprosimy delegata ze stolicy :;230
Martuś, mój ojciec niedawno się śmiał, że żeby postawić leżak będzie musiał brać ze sobą cztery betonowe słupki i umieścić je między kwiatkami (z braku trawnika oczywiście). Jak zwykle przesadzał, ale może Wy wykorzystacie ten patent :;230 ?
Mineralko, a porywaj, porywaj. W Rzeszowie dawno nie byłam, a stamtąd to już blisko i w Bieszczady... Bylebyś tylko dobrze karmiła, bo obżartuch jestem ;:224 ...
Wiolamanka, podglądaj. To najlepszy komplement dla "twórcy", gdy inni próbują go kopiować... :;230
Margo, pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja mam problem... A mówią, że podobno od przybytku głowa nie boli. Ja bym polemizowała...
Robaczku, na Ciebie jak zwykle można liczyć ;:196 . Zapamiętam tę deklarację i jak tylko nostalgia jesienna mnie dopadnie - zaraz się melduję u Twoich drzwi... Z samolotem to zobaczymy... Ale cały czas nie daje mi spokoju ten wiosenny Londyn...
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

asia2 pisze:Aguś to fakt. Czasami trzeźwe spojrzenie z zewnątrz pozwala ujrzeć inaczej stare - wydawałoby się - niereformowalne zakątki. A komisję mamy nie do podrobienia! ;:162 Tylko, że z W-wy wcale nie jest tak daleko... Na następne spotkanie chętnie zaprosimy delegata ze stolicy :;230
Szkoda zatem, że jako baba ze wsi się na tę komisję nie załapię ;-))
Też się boisz latać? Mój M. również... ciężko go gdziekolwiek wyciągnąć...
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Może ja też się kiedyś załapię :D
Asia, nic na siłę. Ja czasem bardzo długo nie mam pomysłu, a potem nagle ;:156 i pomysły sypia sie jak z rekawa. Masz czas do wiosny na myslenie.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Aga, baba spod warszawy też się łapie... :;230
Mam fobię. Leciałam samolotem raz w życiu i śmieję się, że na to 10-lecie wystarczy... Chociaż z drugiej strony żal, że tylu fajnych miejsc przez taka głupią przypadłość się nie zobaczy...
Margo - zapraszamy. Delegaci z całej Polski mile widziani!
Problem polega na tym, że ja nawet nie mam gdzie tych róż zadołować... :(

Ostatnio znów życie przyspieszyło tempa, od ubiegłego weekendu mam serię zdjęć do wstawienia i nie mam na to czasu. Kolejne z minionej soboty... Wpadam na FO dosłownie na chwilkę...
W pracy zmienia nam się szef i wszystko staje na głowie. Jak ktoś stwierdził - telenowela bardziej zakręcona niż Moda na sukces. Masakra jakaś.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”