Niekończąca się opowieść...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Niekończąca się opowieść...

Post »

Ja uwielbiam zimę! Taką prawdziwą, jak na Twoich zdjęciach...w lutym może byc już trochę nużąca, ale i tak lepsza zima niż słota na przedwiośniu. Zatem Twoje zdjęcia baaardzo mi się podobają :wink:
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

ja tez lubie taka zimę ,,,ale juz wolę ja oglądać na fotkach :wink: a zdjatka w pełni profesjonalne ;:173 :wink: ciągle biel i szarości,,,, wiosny chcę i zieleni ;:108
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Daffo, powinnaś pracować w reklamie ;:oj ( a może pracujesz :?: ). Ja zimy nie znoszę, ale tak ją przedstawiasz, że nie tylko mogę przysiąc, że ją kocham i że jest lepsza od pozostałych pór roku, ale i najeść się śniegu ;:306.

;:209 Jesteś niemożliwa.
PS Zapraszam do mnie na cd. wykładu o barokowych obyczajach.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

No ja tez nie celuję w twoją klatę.... ;:185
Wiem doskonale jak piękna potrafi być zima w górach.
A szczególnie mnóstwo białego puchu na uginających się gałęziach świerkowych przy lecących bez wiatru płatkach śniegu.
I ta cudowna cisza, która aż zdaje się być nierealna.
I tylko szmer śniegu powodowany przez nasze kroki powraca nas do realu.
Znam Asiulku te cuda, znam dobrze.
A jeśli tak wyglądają święta, to jest to magiczna wprost chwila spędzana przy blasku świeczek na choince i trzaskających drwach w kominku.
I jeśli do tego dodać zapach żywej choinki, to tego nie zapomina się do śmierci.
Asiu na pewno da się nam zgrać w czasie i będzie pięknie - już się cieszę. ;:168 ;:167
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
anasstasia
500p
500p
Od: 27 sty 2013, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wow, great pictures! What a landscape! ;:oj

Wow, świetne zdjęcia! Co krajobraz! ;:oj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=59&t=62905" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

I ode mnie nie doczekasz się pomidora. Taką zimę lubię, a Twoje zdjęcia sprawiają, że podoba mi się jeszcze bardziej ;:138 !
Awatar użytkownika
Pacynka
500p
500p
Od: 16 lis 2012, o 19:04
Kontakt:

Post »

Daffodil, zima cudna, uwielbiam! :) Mnie również wydaje się, ze większość Forumków tu i ówdzie w wątkach narzeka na śnieg i zimę, ale rzeczywistość jest taka, że ciężko się oprzeć jej urokowi! Kiedy wszyscy cieszyli się z roztopów, ja ubolewałam, że zima się kończy. I to jeszcze w taki sposób... Ale nie, urokliwa zima zaskoczyła tym razem Forumowiczów i wróciła czym prędzej. Można się zatem wybrać chociażby na narty właśnie.
Bajecznie u Ciebie - podejrzewam - o każdej porze roku :]
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02

Post »

Twoja piękna, bajkowa zima przeniosła mnie na chwilę do wspomnień z dzieciństwa, kiedy to w takim pięknym zimowym plenerze jechaliśmy saniami z kuligiem. Wychowałam się w Górach Świętokrzyskich i z sentymentem wspominam przepiękne, wiekowe jodły i modrzewie, które dostojnie szumiały wysoko nad głowami...

Genialnie, że tak dużo świerków otacza Twój ogród, tworząc dla niego jedyne w swoim rodzaju, idealne obramowanie !
Cieszę się też, że i ja posadziłam ich w tym roku tak dużo - mam nadzieję, że urosną szybko i będą tak samo tajemnicze i magiczne jak Twoje.

Dziękuję za gałązkę sosnową - szyszka jak mały klejnocik :D
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asiu, prawdziwa artystka z Ciebie...ba! czarodziejka ;:130 Potrafisz wyczarować piękne foty, a ogród spowity białym puchem wygląda bardzo malowniczo ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Ja tam lubię zimę za te właśnie cudne widoki.I można wybrać się na sanki z dzieciakami,wtedy już się o chłodzie nie myśli.Nie lubię za to roztopów i zimnego wiatru ,a wszystko inne ;:108
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Takie widoki można znieśc spokojnie. Przynajmniej nie jest szaro i buro.
Dobrze, że wypoczęłaś i nabrałaś energii.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Asiu, to chyba przeżyłaś eksperyment. Ja też nie rzucę kamieniem ;:306
Na zdjęciu jest to krajobrazik zjadliwy, szczególnie tak ładnie fotografowany.
Ja w tym roku też się przemogłam i parę fot tego białego ustrzeliłam ale bez ochów, no i bez takiego mistrzostwa.
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Jolu Kwietniowa a Ty gdzie zniknęłaś? Już ostatnio próbowałam Cię namierzyć, ale bezskutecznie ;:145 Podwoje do Twojego wątku zamkniete, tak? Czy ja ślepa jestem?
A co do eksperymentu to nadal drżę .... Ale to że białą zimę lubię, nie zmienia faktu, że wiosny czekam z wielką niecierpliwością ;:65
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Asiu, jestem, jestem ale zapracowana i nie mam czasu na wątek. Zaglądam tylko z doskoku do innych. Własny wątek zobowiązuje a ja nie lubię nic robić po łebkach. Tak więc na razie jeden zamknięty a kolejny czeka na wenę. Poza tym nie mam zapasów tak cudnych zdjęć jak Ty, to co niby miałabym pokazywać. Pogadać zawsze mogę, wystarczy mnie przywołać na pw i zawsze zajrzę :uszy

Wolę oglądać u Ciebie kolory niż mój piaseczek, czekam więc na więcej wspominkowych zdjęć celem gładszego przejścia w wiosnę ;:333
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

No właśnie Jolu ja do prowadzenia wątku się nie przygotowałam jak należy i teraz zdjęć wspominkowych brak ;:174 - dlatego ratuję się innymi. Ale obiecałam, że w tym roku się poprawię i przygotuję więcej zdjęć.
A co do własnego wątku to masz 100% racji. Ja nie robię tego jak należy. Wpadam na chwilę, potem praca mnie absorbuje, potem coś innego i jeszcze coś itd. itp.
Ale teraz jak będę chciała Ciebie znaleźć to napiszę Pw :tan Mam jeszcze coś wiosennego z zanadrzu, ale potrzebuję na to troszkę czasu ...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”