Ganesh odpowiadam PINK PEARLS i ANCIENT LACE,a wmisie kwitnie PRAZDNIK ŻYZNI,Marylu to ten co ci kiedyś proponowałam mnoidkowa,Tereniu,Arkadiusz,Dorotko,Monika ,na dziś JAN MENUET i ROZOWAJA PANTERA
Oski, tych fiołków to masz chyba z kilkadziesiąt, podziwiam, ze pamiętasz ich nazwy.
Nie będę oryginalna, ale muszę zachwycić się powojnikiem i oczywiście eschynantusem. Wygląda super, nie mogę się doczekać kwitnienia mojego, chociaż ma tylko trzy pędy z pączkami.
Witaj
Wpadłam z rewizytą.
Masz piękne zadbane rośliny.
Moją uwagę zwróciły fantastyczne Storczyki, (w jaki sposób udało Ci się wyhodować 1,5 metrowy pęd? )
Oczywiście fiołki pięknie Ci kwitną, moje odmianowe, to dopiero sadzonki, zaczynają pokazywać pierwsze kwiatuszki
Oksi - ale masz przecudnego aeschynanthusa prawdziwe cudo, mój na razie idzie w łodygi, może to dobry znak? Ale oczywiście wszystkie kwitnące bardzo mi się podobają i piękne lilie i fiołeczki i ogrodowe doniczkowe ... naprawdę pięknie kwitną
Oksi-20lipca br.o godz.08:00min zaprezentowałaś dwa nowe wspaniałe okazy fiołków afrykańskich-jestem zachwycony-zdjęcia superowskie.
P.S.Przechodzisz tuż obok moich wątków i nie wiem dlaczego nie wstępujesz -nie krępuj się,zajrzyj i zostaw swój śladPozdrawiam