Dzień minął super ... najpierw przygotowania komunijne ... potem trochę jednak pobiegałam po ogrodzie

A później spotkanie hospicyjne przy ciasteczku i kawce - poprzedzone nabożeństwem Drogi Światła .. cudne zakończenie dnia.
Ewo Fothergille kupiłam zarażona wirusem Forumowym .. i dobrze, ładnie przezimowała bez okrycia . Kwitnie i bardzo mi się podoba

Rozumiem te wybory . Grunt, że jesteś zadowolona

Dorotko _ dziś rozkwitło więcej kwiatów. I cieszę się , że tak dobrze przezimowała i że kwitnie

Maseczko - jakoś średnio lubię biały kolor w ogrodzie ( oprócz margerytek ) ... ale tutaj mi pasuje . Zwłaszcza, kiedy kwiaty nie są zniszczone deszczem

Pytałaś o kłokoczkę u siebie .. zobacz post niżej pod twoim - Grażynka - Kogra ją ma

A ja znów muszę się doszkolić

Grażynko - zaraz sprawdzę to cudo o pięknej nazwie kłokoczka ... kłaczek , kwoczka ...

Mirko - sprzęcior ...

Włączę napęd - ona mnie ciągnie - latam za nią po ogrodzie
Wyłączę - trzeba pchać - czuję się jak na siłowni
Wyjmę kosz - żeby z powrotem go założyć .. to nieraz miałam ochotę ze złości kopnąć dziada ..
To jest sprzęt dla M. a że ja lubię kosić .. to się męczę ..
Ta obiela jest Dorotki - moja osobista nie raczyła zakwitnąć ... Podziwiam więc tę

Izo - pamiętam, gdzie ją kupiłam. pewno w czerwcu tam będziemy. Jeżeli będziesz chcieć to kupię i wyślę

Mario bardzo lubię tak pracowicie spędzać weekendy .. Też mam pomysły na przesadzanie ... ale zrobię to jesienią częściowo i większość w przyszłym roku ..
Magnolie gwiaździstą tez mam na liście ...
Kolorki majowe mieszają się z zielenią i żółcią chwastów. czasem na to pozwalam

Saro byłam u Ciebie - pięknie masz - super skalniak ..