Ruletko miło,że zajrzałaś .Tricolorka póki co idzie w zielone ,scindapsus pictus rośnie tak sobie i dlatego nie pokazywałam ostatnio.Liczę,że może na wiosnę ruszy .Dziękuję w imieniu psiaków za pochwały
Agatko częściej na forum to będę gościć na emeryturze

ale staram się w wolnej chwili zaglądać
Jukki bym nie wyrzuciła bo w trzecim życiu była dość ładna i gęsta . Dopiero po tym jak ustąpiła miejsca choince i sama stanęła przy grzejniku to zaczęła obsychać. Całe lato stała na zewnątrz i było O.K a w domu już nie?..
Liczę ,że fajnie się zagęści
Elciu nie wiem czy to ma jakiś związek z wysokim przycięciem ale teraz obudziło się najwięcej oczek .Czwarte życie może być bujne

. Oczywiście dzięki Tobie mam imię dla mojego storczyka?.. po prostu Piegus
Arku dzięki

ja to taka jestem ,że jak zacznę to łatwo się nie poddaję. Bywają czasami chwile zwątpienia?. ale tylko przez chwilę .Akwarium to na 99,9% będzie 240 l ale czy to będzie 100x40x60 czy 120x40x50 to jeszcze nie wiem ale bardziej skłaniam się ku drugiej opcji

.
Justynko właśnie te kolorowe kwiatuszki sprawiają ,że moja kolekcja się powiększa. A jukka ma 8 obudzonych oczek
Kelpie Dziękuję Ci za tak dużo miłych słów?A co do juki to u mnie pień stary ale zdrowy tylko jeden z trzech odrostów czy łodyg, nie wiem jak to się fachowo, nazywa usechł i niestety tylko dwa wypuszczają ale tym razem sporo i może być fajna czupryna. Ja na Twoim miejscu bym zostawiła tego pniaka i obserwowała ?.
Twister jakiś taki cherlawy ale wypuszcza młode to może przetrwa
Kolejny storczyk pokazuje kwiatuszki

A po za tym szczepka hoi belli zbiera się do kwitnienia ,mam kolejnego storczyka? Walentynka
a pokazywane kiedyś stromanthe ,które już ledwo zipało coś zaczyna z ziemi wypuszczać
Walentynek
Stromanthe
I takie tam różności sobie wczoraj kupiłam

hosty i liliowca za 3.5zł
Ogarnęłam tu trochę ale do Was Kochani zajrzę dopiero jutro bo zarobiona ostatnio jestem strasznie

.
Kilka zdjęć jest małych bo nie do końca wiem jak wstawiać większe w fotosiku.