Przecież do sera dodajesz budyń i on ładnie wszystko skleja

Spotkałam się z twierdzeniem ,że na gotowany najlepiej nadaje się twaróg z kostki ,bo nie jest taki wodnisty,a że nie robiłam nigdy gotowanego stąd moje dylematy.Kupuję ser w wiaderkach ,bo nie mam maszynki do mielenia.ewkapaw pisze:Ja sernik gotowany robię z sera z wiaderka i jest OK.
Przecież do sera dodajesz budyń i on ładnie wszystko skleja/ trzeba chwilę pogotować , żeby budyń zgęstniał /. Ser jest pomiędzy biszkoptem i nigdy mi nie wypłynął .
Już jest po drugim gotowaniu, właśnie wyłączyłam. Zdziwiłam się, bo po 12 godzinach zalewa wcale nie była aż taka zimnaAGNESS pisze: Aga mam nadzieję, ze mięsko będzie Wam smakowało...proszę daj znać jak wrażenia![]()
Ja robię takrapunzel pisze:Dziewczyny dajcie namiar na przepis na te kulki rafaello.![]()
Agness, okazało się, że jak co roku dostanę jedną babeczkę od rodziców, więc już nie kombinuję.