300 m2 frajdy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: 300 m2 frajdy

Post »

Dzięki Kochani za gratulacje ;:180 . Złoto oznacza, że jestem po prostu gadatliwa :;230 ( no bo wiedzy specjalnej nie mam ) :;230
No ale skoro piszę to i czytam skoro czytam to zapamiętuję i troszkę już wiem. A poza tym - gdzie mi się spieszy .... ;:173 - nigdzie.
W tej chwili jestem w pracy :;230 ale później pojadę na włości - popatrzeć :) , nacieszyć oczy kolorami, zapalić ( złe ludzie w domu mi nie pozwalają :evil: :;230 ) i takie tam. Może nawet coś porobię.
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gratulacje!!Dopiero srebrną dostałaś, a tu już ZŁOTA!! ;:oj :twisted: ;:7 ;:170 ;:167 ;:131 ;:138
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Mariolu, wiedzę też masz i chętnie się nią dzielisz, a chyba o to w "tym wszystkim" chodzi. Dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Oj Mariolka ;:209
nacieszyć oczy kolorami, zapalić ( złe ludzie w domu mi nie pozwalają :evil: :;230 ) i takie tam.
Ssssuper mam tak samo ;:4
;:223
;:179
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
x-c-9
---
Od: 9 paź 2011, o 15:08

Post »

Gratuluję złotka! ;:138 ;:215

Ładne aksamitki, super są te czerwone. ;:215

Możesz podpowiedzieć jak uprawiałaś ogórki (kiedy wysiewałaś, czym nawoziłaś, czy przykrywałaś włókniną) ? Moje jeszcze nie chcą nawet kwitnąć, poszły w pędy pod włókniną. :(
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piter nie pogadasz - ważna jestem :;230 :;230 :;230
Remi dzięki :oops: doceniam ;:333
Basiu Ty teeeeż ? :;230 Oj biedne my w tym "zdrowym świecie" :;230
Filip odpowiedź u Ciebie :uszy

Dostałam dziś roślinki od Mirki. Już siedzą w ziemi na poletku doświadczalnym. Tu przekoczują do chwili, gdy rozwalę działkę i postawię ją na nowo :;230
Obrazek Obrazek

A róże nadal kwitną. Jakie one są piękne
NN
Obrazek
NN
Obrazek

Jeżeli ktokolwiek wie - co ja mam - proszę o kontakt :;230
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mariolko róże masz rzeczywiście piękne ale dla mnie to też NN
Oj biedne my w tym "zdrowym świecie"
Ja już jakis czas temu "zwolniłam" ale z powodu kłopotów zdrowotnych M.....no nie bedę się tłumaczyć ;:223 jest ciężko a szczególnie w pociągach.Ostatnio jechalismy z K-ic a pociagi jakieś "Pandoliniowate" z dziwnymi "kabinami westchnień" czyt.WC. Podejrzałam cichaczem jak sie otwiera drzwi, weszłam zamknęłam na jakiś zakręcony mechanizm i ... ;:209 wiesz tego E-p.... aż tu nagle wali konduktorka i drze gębę że tu nie wolno ;:209 .Myslę ;:131 przecież to E-p... więc nie cuchnie na zewnątrz i dalej stoję w tej klatce... dzięki Unii Eur., a za chwilę już dwa głosy za drzwiami rozdzierają się ;:oj .Okna nie ma a te półokrągłe drzwi za ch...ę nie chcą się otworzyć, zacieły się ;:223 Matko :!: i.... moja klaustrofobia :!: Panika! A te kolejarze-koduktorowate (ja też stary kolejarz) tłumaczą jak otworzyć,nic nie rozumiem i dopiero mój M usłyszał i spokojnie wytłumaczył za co pociągnąć i czekać aż zasapią czy jakis inny dźwięk wydadzą drzwi to mam pchnąć.Wyszłam z opresji ale E-p... w panice wrzuciłam do sedesu ;:145
Pozdrawiam :wit
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

No Basieńko i Mariolko ;:196 Ja też mam ten sam problem ,nikt nie pali tylko ja to jak gdzieś jesteśmy to kurcze okazuję się wg nich nigdzie palić nie wolno,ale cóż zawsze znajdzie się droga wyjścia no nie ;:7 Ale Ty w tym pociągu miałaś przeżycie nie zazdroszczę ;:223
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3

A może byśmy tak jakiś klubik, bądź jakieś koło zainteresowań strzeliły ...Obrazek

Basiu, jak ja bym się już porwała na takie ryzyko, to nie żaden e-p, ale coś konkretnego :;230
Mariolu - różyczki potrafią zamącić w głowie, teraz już to rozumiem, a ta czerwona NN - ;:111
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:wit witajcie dziewczyny ;:196
A to Ruda Nasza ruszyła lawinę, więc niechaj zakłada(?) :wink: klub dymny :;230
Było by nas już 4 szt.
Ela ;:3 Ty teeeż?! ;:oj
Helenko nie mogłam normalnego zakurzyć bo w tych "Pandolinii" nie ma okna w kabinach ani (O! Zgrozo!) wentylacji, a i tak darla sie konduktora że czuć, a ile się nasłuchałam od M ;:14 szkoda gadać ;:222
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
U mnie doszło do tego, że jak przyjeżdża rodzinka, to już mi tylko budynek gospodarczy pozostał, a i tak idą za mną :evil:
Próbowałam zerwać przy pomocy jakichś wyszukanych medykamentów. Faktycznie nie paliłam chyba pół roku, w efekcie rozwaliłam sobie żołądek i przy pierwszej "usprawiedliwionej" okazji zaczęłam palić. Kuriozum polega na tym, że jestem z rodziny nie palących. W szkole średniej nawet nie próbowałam, dopiero w akademiku, przy pierwszej sesji egzaminacyjnej uległam. :oops: Ufff, spowiedź nałogowca. ;:219
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

;:oj ;:209 klub palaczy ;:124

..a różyczka czerwona piękna ...a jakie roślinki dostałaś... :?:
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

No to byłam lepsza bo przed maturą. Do tych wszystkich środków jestem negatywnie nastawiona,bo dawno,dawno temu jak one wchodziły na rynek to lekarka z naszego oddziału mało się nie przejechała na drugi świat.Skutecznie przestała palić i musiałyśmy się przed nią chować z papierosem jak miała dyżur ;:223 A z opini palących te E..p to wiem że nałogu nie likwiduje ;:180
Pozdrawiam, Ela
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu a Ty wolna od nałogu ? ;:215 Roślinki pokazuję kilka postów wyżej. Nazywają się " różowa i biała". Mirka też nie zna nazwy. I goździczki brodate ( chyba ) i coś jeszcze ale zapomniałam.
Klubu nie zakładamy bo wyjedziemy na taczkach z forum :;230
Basiu e-p nie jest papierosem i możesz go palić w każdym miejscu ;:108 Epka do sedesu :;230
Ja próbowałam e-p ale tylko mdłości miałam po zapaleniu tego. Nie mówiąc już, że się tyle napufałam, nasapałam, aż mnie głowa bolała. Po 3 miesiącach odstawiłam, po roku wróciłam do niego i nie działał ..... okazało się, że jakaś membranka jest do wymiany ale firma , która wyprodukowała mojego epka nie istnieje już ("colinss") . Szlag trafił 240 zeta i wróciłam do "She" ;:131
To tyle o nałogu ( znam gorsze ) a teraz fota
Co to jest ? Czy wiecie ? Czy to słoneczniczek ???
Obrazek
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Mariolko wejdż do mnie na ostatnich zdjeciach jest i porównaj ;:180 To jest słoneczniczek szorstki u mnie Krzaczory wywaliłam przed ogródek ,ale kwitnię pięknie i rozsiewa się gdzie chce ;:7
Pozdrawiam, Ela
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”