Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Dziękuję Agniesiu takich tekstów mi trzeba bo jak człowiek myśli ile nie może to zaraz ręce opadają a tak to się ma świadomość że inni też tak mają i wcale nie ględzą jak ja po prostu tak mam a przy chorobie to się nasiliło bardzo się cieszę że zawitałaś.Właśnie wymyśliłam że na starej górce posadzę parę starszych róż i poletko dziwaczków i malwy posiałam te bordowe mam nadzieję że będą bordowe. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek dojdzie jeszcze ten aster ,pięciornik i Jaśminowiec pod domem ciągle ma mszyce możliwe że za mokro a tam albo albo żyj albo umieraj nie będę się pieścić czasami tak lepiej.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolciu ,nie przejmuj się tak bardzo wszystkim ,powiem Ci że wiele osób ma gorzej.Masz przepiękne róże i ogród ,idzie wiosna ,a reszta to tylko chwilowe psikusy losu . ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Ten jak mówisz "bajzel" to dla mnie najpiękniejsze. ;:108 :wink:
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rozalciu mam nadzieję że tego lata będę mogła napisać że jestem bardzo zadowolona ,jak mi nie padną siewki jak poprzedniego roku to już będzie powód do zadowolenia.Zaraz idę do ciebie lubię nowe tereny i czasem koncepcja załapuję zaglądaj jak najczęściej. ;:138 ;:196

Krystianku jest tu troszkę takich lubiących naturalność w roślinach bo tak trzeba by opisać to co dzieje się na mojej "Starej górce" mnie się to podoba ale u innych osób jak widzę w swoim ogrodzie to mnie złości od razu bym poprawiała prostowała i plewiła a najczęściej wtedy zabijamy prawdziwy urok przyrody który tylko zdjęcie czasami wysupła.Jak zaczynałam na forum bardzo mi pomagała jedna osoba która miała taki ogród ale jakie piękne ujęcia tam wychodziły ,sama natura i takie zgranie kolorów i formy trzeba umieć taki ogród prowadzić ale bardzo się cieszę że i to pocieszyło twoje oczka.Jak tylko będą tam postępy na pewno się pochwalę.Ty też masz nie mały dar ogrodowy. ;:303 ;:180 ;:138
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Dziękuję. ;:131 I powiększa się za sprawą FO. :wink:
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Jolu śliczne kwiatki :D . A taka do końca ujarzmiona natura, przestaje być naturą, nawet chwasty mają rację bytu, byle w granicach rozsądku. Naturalne, naturalnie, jest piękne :wink:
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Dzień dobry Jolciu ,mam nadzieję ,że dziś masz lepsze samopoczucie .pozdrawiam serdecznie. ;:167 ;:3
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Lojcia kocham taki bajzel,tak ładnie naturalnie i milusio.Kochasz takie kwiatki jak ja ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krystianie masz rację F.O mobilizuje i raduje u mnie tak samo choć bardzo powoli. ;:138

Dziękuję Iwonko będę bardziej tolerancyjna dla chwastów ale tylko na Górce bo przy domu to mój M. by mi nie darował.Wow muszę lecieć moje gołąbki się palą ;:131 Nie było tak źle to tylko zapachy. ;:131

Ewuni dzisiaj ze mną dużo lepiej jak wtedy nic nie mogłam zrobić tak dzisiaj spódnice przerobiłam i gołąbki na jutro powoli dochodzę do siebie tylko muszę uważać bo jak słonko się pokaże to ja bardzo wyrywna jestem. :;230 ;:138

Na zdrowie wam na zdrowie -syropkiem oczywiście. ;:304 ;:333

Jadziu masz rację jakoś nie mam daru do takich niespotykanych jak tylko coś posieję to mi nie wschodzi i pozostaję na tradycyjnych ale pewnych kwiatach.Teraz jestem na etapie cytryńca chińskiego ciekawe czy coś z tego wyjdzie. ;:131 ;:196
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

lojka 63 pisze:Jak widzę jak mężowie robią razem z żonami ogrody ławeczki ,pergole to aż zazdroszczę.
a ja jak widzę sąsiada robiącego wszystko na ogrodzie, łącznie z plewieniem chwastów to .... nie zazdroszę mu żony ;:oj
widzisz więc, że nie zawsze świeci słońce, nie każdy ma pomocnika ...
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ha ,Ha ,Ha, :;230 ;:306 ;:215 To było dobre masz rację zależy z jakiego punktu się człowiek patrzy ale spoko on to na pewno lubi to jest szczęśliwy chyba że ma łańcuchy na nogach to już nie jest szczęśliwy. :;230 :;230

Any ja ciebie troszkę z forum znam ty też lubisz grzebać w ziemi a co z żoną? :;230 ;:333 ;:3
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

lojka 63 pisze:Any ja ciebie troszkę z forum znam ty też lubisz grzebać w ziemi a co z żoną?
:D w ziemi grzebałem cały ubiegły rok z musu - żona zastępowała w pracy chorą koleżankę (w tym roku zastąpi ją tylko przez czas jej pobytu w sanatorium)
w ziemi grzebie żona - ona sieje, flancuje, czyści grządki, plewi, przycina przekwitnięte - ew. zbiera nasiona, zamiata, grabi trawnik a zwłaszcza spadające liście .... o rany! toż to ona robi wszystko!
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Any....nie ujmując Ci niczego....to ostatnie zdanie bardzo mi się podoba ;:138 ;:138
Prawda Jolu ???
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mnie też szok normalnie Andrzejku. :;230 ;:333 Cieszy że to widzisz.Grazia jak to my babki mamy wspólne poglądy ale Any tak tylko ściemnia niektórzy mężczyźni nie przyznają się do tego że słuchają swych żon ale to w moich oczach jest zaleta nie wada.Ale że żonka wszystko robi wierzę jak najbardziej ,Any to pamiętaj o żonce nie zostawiaj jej z tym nawet jak to jej konik bardziej jak twój.Grażynko ja nadal będę marzyć o tym że mój się zmieni i polubi to co ja .Ale tak 100% to te chłopy się nie zmienią zawsze będą kontra babom. :;230 Taki ten świata my w nim. :tan ;:138 Aby do wiosny kochane forumy. ;:138 ;:196
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

any57 pisze:a ja jak widzę sąsiada robiącego wszystko na ogrodzie, łącznie z plewieniem chwastów to .... nie zazdroszę mu żony ;:oj
Do dzisiaj nie wiedziałam że taka hetera ze mnie :shock:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”