Keetee pisze:Halinko witajU moich rodziców też paraduja oswojone jezyki , na wieczór obowiazkowo wpadaja na kolacje...cudne sa, zakrapiamy je kropelkami od pcheł, bo je bardzo meczą te małpy
Mój ogród - Eukomis cz.4
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród - Eukomis cz.4
- Alina-277
- 200p

- Od: 3 sty 2011, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko witaj ....już tyle minęło od zjazdu a ja wciąż nie mogę wszystkich odnaleść ...cieszę się że mogłyśmy chociaż parę słów zamienić...kwiatuszki od ciebie przyjęły się i ładnie rosną...będą mi Ciebie przypominać....
Pozdrawiam... Alina .
- lanceta

- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Twoja ciemiernikowa niespodzianka dla mnie - rośnie pięknie , zawsze gdy na nią spojrzę,ciepło pomyślę o Tobie.....
Mam zamiar,dokładnie "przestudiować" Twoje wątki,ale,już to,co zobaczyłam,wywarło duże wrażenie...

Mam zamiar,dokładnie "przestudiować" Twoje wątki,ale,już to,co zobaczyłam,wywarło duże wrażenie...
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Kornelko one tak mają ,trzeba robic wszystko aby kwitły.
Dorotko a ja jeży u mnie nie oglądałam piszesz że one takie pchlarze.
Alinko bardzo się cieszę że ci pięknie rosną
Lodziu miło mi ze roślinki ci rosną.
W sobotę wykopałam trawki i dałam do doniczek i tak wyglądają

kompozycja na balkonie.

klomb za moim płotem

mój zielnik

zakwitła mi moja ulubiona róża

Dorotko a ja jeży u mnie nie oglądałam piszesz że one takie pchlarze.
Alinko bardzo się cieszę że ci pięknie rosną
Lodziu miło mi ze roślinki ci rosną.
W sobotę wykopałam trawki i dałam do doniczek i tak wyglądają

kompozycja na balkonie.

klomb za moim płotem

mój zielnik

zakwitła mi moja ulubiona róża

- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zielnik jest ekstra!
A klombik przeslicznie wygląda z oddali ...
Pokaż go tez z bliska, to przecież też Twoje dzieło!
A czemu trawki wsadziłaś do doniczek?
Pokaż go tez z bliska, to przecież też Twoje dzieło!
A czemu trawki wsadziłaś do doniczek?
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Halinko fajnie wyszły te wiklinowe koszyczki + kwiatki , super 
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Kurcze, kompozycje na balkonie bajeczne! Klombik przeuroczy, nie wiadomo gdzie oko zatrzymać. Trawki bardzo fajne w tych donicach, świetnie się komponują z całością, no właśnie, a dlaczego je wykopałaś? Pozdrawiam 
- Cynamon

- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo pomysłowy zielnik 
Wow....zielnik wygląda imponująco......ale dla mnie numer jeden to: ten wodospad....mam go w ulubionych ....choruję na niego już lata,a mój M ciągle...komary ,komary,komary....cudnie............
Pracowita pszczółeczka z Ciebie
Pracowita pszczółeczka z Ciebie
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Halinko, wpadłam, żeby obejrzeć Twoje kwitnące piwonie drzewiaste (dzięki za wyjaśnienie jaka jest różnica między nimi a zwykłymi) i po prostu oniemiałam, są przepiękne, a ta różowa to istny cukiereczek, chyba jeszcze nigdzie nie spotkałam takiego koloru. Azalie urocze, chyba też spróbuję poprowadzić na pniu szkoda, że tak szybko wszystko przemija, jeszcze niedawno czekaliśmy na ich kwitnienie, a tu znów trzeba rok czekać, samo życie. Na szczęście można cieszyć oczy następnymi, łubin też śliczny szczególnie ten biały, ja niestety się go w tym roku nie doczekałam, ale mam młode siewki więc w przyszłym roku może znów uroczy mnie swoimi kwiatami. Widzę też w tle ładnie kwitnące clematiski, a pomysł na rojniczki (do odgapienia) ekstra. Skalniaczek z kaskadą bombowy.
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Halinko! było mi niezwykle miło poznać Cię "na żywo", takiego wulkanu energii dawno nie spotkałam! Jak ja lubię takich ludzi!
Dziękuję i mam nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy! 

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Halinko z zielnikiem świetny pomysł.....moje ziółka takie nie uporządkowane....to tu to tam rozrzucone po całym ogródku.....marzy mi się zielny skalniak....ale nie mam na niego miejsca 
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Wpadłam podziękować za miłe popołudnie
Jesteś wspaniałą, cudowną ,ciepłą i zielono zakręconą kobietką .Mam nadziję ,że jeszcze kiedys powtórzymy takie miłe spotkanko
Pozdrawiam Ciebie i szanownego M ,o którym tak cieplutko opowiadałaś ...super z Was para

Pozdrawiam Ciebie i szanownego M ,o którym tak cieplutko opowiadałaś ...super z Was para
marzenia się spełniają! Dana
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Halinko dziekuje za milo spedzone popoludnie w twoim towarzystwie. Wulkan energi poztywnej. Mam nadzieje ze ponownie sie spotkamy niebawem
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
IZO, KORNELKO te trawki zmuszona byłam wykopac bo w tym miejscu cały czas mi kret ryje i trawki ciągle były podkopane bałam sie że mi zmarnieją.
CYNAMONKU-w tych gazonach to ziemia sie szybko nagrzewa azioła lubią ciepło to im tam pasuje i ładnie rosna wszystkie w kupie ajaki zapach prawdziwy zielnik
ILINKO ciesze się że ci sie podoba.
KORNELKO, DANUSIU, AGNIESZKO mnie też było miło Was poznac w realu, mam nadzieje ze jeszcze się spotkami.
JULKA ja nie mam komarów, komary się lęgną w wodzie brudnej stojącej typu kałuże, a jak masz wodę w ruchu to komarów niet. Mam w oczku dwie rybki głodomorki to by zaraz larwy zjadły. Tą kaskade sama zrobiłam tanim kosztem i własnym pomyślunkiem i działa już chyba czwarty rok.
CYNAMONKU-w tych gazonach to ziemia sie szybko nagrzewa azioła lubią ciepło to im tam pasuje i ładnie rosna wszystkie w kupie ajaki zapach prawdziwy zielnik
ILINKO ciesze się że ci sie podoba.
KORNELKO, DANUSIU, AGNIESZKO mnie też było miło Was poznac w realu, mam nadzieje ze jeszcze się spotkami.
JULKA ja nie mam komarów, komary się lęgną w wodzie brudnej stojącej typu kałuże, a jak masz wodę w ruchu to komarów niet. Mam w oczku dwie rybki głodomorki to by zaraz larwy zjadły. Tą kaskade sama zrobiłam tanim kosztem i własnym pomyślunkiem i działa już chyba czwarty rok.