Kwiatoterapia u Asi *** część II
- Fabi 12
- 1000p
- Od: 18 sty 2010, o 21:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatoterapia u Asi *** część II
Asiu nie hektary a 22 ary 

Pozdrawiam Fabiola.
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No dobra ja już dłużej czekać nie mogę. Przejrzałam Twój wątek już z dziesięć razy w jedną i drugą stronę i bardzo proszę o nowe zdjęcia Wiem, że zajęta jesteś ale chociaż kilka
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
Asiu, nie daj się prosić i wstaw kilka zdjęć 

- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Ja też podglądam i czekam

Jeśli komuś się wydaje, że już wszystko zrobił w ogrodzie i może odpoczywać, to powinien zobaczyć ogród Asi na żywo, czego miałam okazję dziś doświadczyć
Asia ma taki ogród, że szczęka opada... bazą są iglaki i liściaki, wszelkich odmian i w ogromnej ilości, przepięknie skomponowane - przy czym wiele z nich to rarytasy - uzupełnione przez rozrośnięte krzewy różane, niesamowite kępy rozplenic i lawendy... Asia ma też pielenie z głowy, bo tym zajmują się na bieżąco jej ogrodowe podopieczne... kury ;-)
Asiu, dziękuję za przemiłe i inspirujące popołudnie... mam o czym myśleć

Asiu, dziękuję za przemiłe i inspirujące popołudnie... mam o czym myśleć

Asiu, muszę zostawić swój ślad aby mi Twój ogród nie zaginął.....wzdychać nie będę bo sił mi już brak, wzdycham od trzech dni....wertując od pierwszej strony do końca i tak w koło Macieja...
Twój ogród to moje wyobrażenie mojego , gdy nie miałam jeszcze własnej ziemi. Niestety mi się nie udało, za to Tobie....brawo i gratulacje!
Pozdrawiam cieplutko
Twój ogród to moje wyobrażenie mojego , gdy nie miałam jeszcze własnej ziemi. Niestety mi się nie udało, za to Tobie....brawo i gratulacje!
Pozdrawiam cieplutko

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Teraz już wiem, o czym mówiła Agnieszka
Ogród cudny, wręcz perfekcyjny - od roślin, przez mieszkańców, po akcesoria jak fontanna, czy nawet podpory dla róż

Ogród cudny, wręcz perfekcyjny - od roślin, przez mieszkańców, po akcesoria jak fontanna, czy nawet podpory dla róż

- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Witaj Asiu
Czytałam bardzo wiele pozytywnych opini o Twoim ogrodzie w różnych wątkach i postanowiłam Cię odszukać ,żeby móc również go podziwiać.
Dziewczyny wiedzą co piszą Twój ogród jest naprawdę czarujący ,ilość i jakość róż jaką posiadasz jest oszałamiająca,piękne duże obsypane kwiatami krzaki-CUDO
Będę stałym gościem u Ciebie -proszę o więcej zdjęć

Czytałam bardzo wiele pozytywnych opini o Twoim ogrodzie w różnych wątkach i postanowiłam Cię odszukać ,żeby móc również go podziwiać.
Dziewczyny wiedzą co piszą Twój ogród jest naprawdę czarujący ,ilość i jakość róż jaką posiadasz jest oszałamiająca,piękne duże obsypane kwiatami krzaki-CUDO

Będę stałym gościem u Ciebie -proszę o więcej zdjęć

Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witam, ktoś mi polecił Twój ogród więc pozwól że trochę pozwiedzam wieczorkiem.
Na razie przepraszam że tylko sobie zapiszę żeby nie zgubić
Na razie przepraszam że tylko sobie zapiszę żeby nie zgubić

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Poczytałam u Aguni o Twoim ogrodzie i zapragnęłam go zobaczyć, więc jestem i idę od początku go zwiedzać
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
I ja się wpisuję, żeby nie zgubić - masz na forum wiernych wielbicieli, którzy polecają Twój ogród i słusznie, jak widzę z pierwszego "rzutu okiem" 

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- asia0809
- 1000p
- Od: 27 lut 2007, o 00:34
Witam Was serdecznie
.
Pozwólcie, że odpiszę zbiorowo bo tylu przemiłych postów się nie spodziewałam. Słowa Aguni mają widać wielką moc
Przede wszystkim witam serdecznie wszystkich nowych gości (sweety, paryska, Olunia, April, sosenki, gajowa)
i dziękuję za miłe komentarze. Będzie mi miło jeśli będziecie do mnie czasem zaglądać.
Dominiczko, miło że wpadłaś, dawno Cię nie było i już myślałam, że przepadłaś.
Agunia, mnie było szczególnie miło Cię gościć.
Szkoda tylko, że tak krótko ale nie miałam sumienia Cię dłużej męczyć bo po całym dniu pracy i w takim upale pewnie miałaś dosyć.
Fajnie, że miałyśmy okazję sie spotkać w realu, wiedziałam, że jesteś "bratnia dusza"
.
W każdym razie dziękuję za to popołudnie i mam nadzieję, że czasem do mnie wpadniesz.
A teraz bieżące zdjęcia:

Pozwólcie, że odpiszę zbiorowo bo tylu przemiłych postów się nie spodziewałam. Słowa Aguni mają widać wielką moc

Przede wszystkim witam serdecznie wszystkich nowych gości (sweety, paryska, Olunia, April, sosenki, gajowa)
i dziękuję za miłe komentarze. Będzie mi miło jeśli będziecie do mnie czasem zaglądać.
Dominiczko, miło że wpadłaś, dawno Cię nie było i już myślałam, że przepadłaś.
Agunia, mnie było szczególnie miło Cię gościć.
Szkoda tylko, że tak krótko ale nie miałam sumienia Cię dłużej męczyć bo po całym dniu pracy i w takim upale pewnie miałaś dosyć.
Fajnie, że miałyśmy okazję sie spotkać w realu, wiedziałam, że jesteś "bratnia dusza"

W każdym razie dziękuję za to popołudnie i mam nadzieję, że czasem do mnie wpadniesz.
A teraz bieżące zdjęcia:

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Asiu, już chciałam napisac, że jesteś okrutna, bo skąpisz nam widoków swojego ogrodu.
Mnie przepadła okazja zobaczenia ogrodu w tym roku.
A może jesienią?
Nie wiem, czy wiesz, ale moje nieszczęścia na samochodzie i pompie sie nie skonczyły. W dniu kiedy miałam Cię odwiedzić nawalił piec. Ponad tydzień bez ciepłej wody, bo pech pechem poganiał. Na dokładkę drugi samochód tez uległ niewielkiemu uszkodzeniu.
Na tym mój pech sie nie skończył, bo jak wiesz miałam jechac do Szmita, ale zadzwoniła koleżanka, która miała jechac ze mną, że nie może jechać.
Nie wiem co z wystawą. Pewnie też mi się nie uda przyjechac.
Dlatego bardzo, ale to bardzo proszę o litość i pokazywanie większej ilości zdjęć
Mnie przepadła okazja zobaczenia ogrodu w tym roku.
A może jesienią?
Nie wiem, czy wiesz, ale moje nieszczęścia na samochodzie i pompie sie nie skonczyły. W dniu kiedy miałam Cię odwiedzić nawalił piec. Ponad tydzień bez ciepłej wody, bo pech pechem poganiał. Na dokładkę drugi samochód tez uległ niewielkiemu uszkodzeniu.
Na tym mój pech sie nie skończył, bo jak wiesz miałam jechac do Szmita, ale zadzwoniła koleżanka, która miała jechac ze mną, że nie może jechać.
Nie wiem co z wystawą. Pewnie też mi się nie uda przyjechac.
Dlatego bardzo, ale to bardzo proszę o litość i pokazywanie większej ilości zdjęć
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Po takiej porcji świeżych fotek muszę coś napisać. No muszę! Tylko co? Przecież wiesz, że uwielbiam Twój ogród i jest dla niedoścignionym wzorem i natchnieniem. Waciki to miłość mej córki od pierwszego wejrzenia. Wspólnie więc powzdychałyśmy, wydałyśmy ochy i achy. I tyle. Asiu jesteś mistrzynią! Powiedz proszę co to za odmiana tej białej ( ecri) róży.