Piękne kwiaty
Bardzo ładne urosła kanna w donicy na tarasie
Ja posadziłem kilka w gruncie, ale wyrosły dosyć późno i nie zachwycają swoim wyglądem
Pozdrawiam
Jacku,mam w 3 donicach kanny i wszystkie ładnie rosną,a w gruncie nieciekawie.Jedynie od frontu domu są względne.Pewnie lubiąciasno,bo w tej donicy ledwie się mieszczą.
Małgosiu, zmartwiłam się że jeszcze nie masz przesyłki... wyszła ode mnie przedwczoraj, kurierem (DHL)... prosze, daj znac w jakim stanie dojda siewki - w razie czego mam jeszcze i gdyby byla taka potrzeba, to wysle raz jeszcze.
Lato w pełni. Na szczęście wychodzi już słońce i w końcu będzie można zrobić porządek w ogrodzie. U mnie szczególnie dużo bęzie kwiatów róż do usunięcia, bo przez te ostatnie deszcze wyglądają koszmarnie.
Do nas deszcz doszedł jakieś 20 minut temu :x
Było strasznie gorąco, ale skończyłam pielenie warzywniczka, nawet ścieżki przeszłam, bo myślałam że w tym słoneczku to zielsko ładnie uschnie, a tu zonk: właśnie podlewa co wycięłam ale zerwałam szparagówkę i mam co robić
piękne zdjęcia wstawiłaś, Małgosiu... kwiat begonii niesamowity - taka czysta niewinna biel... szczepki koleusów dorodne i róznorodne, na pewno ładnie będą rosły... co to jest to takie frezjowate, obok begonii?
u mnie dziś było słonecznie, ale teraz czekam na burzę...
Ostatnie podejście do napisania,wszystko mi ginie z burzą szaleje internet.
W tym roku mam lenia na przetwory,zrobiłam tylko kilka słoików ogórków.
Aga, to jest właśnie frezja.Na 10 cebulek bedzie chyba tylko ten jeden kwiatek.Zdjecie było robione przedwczoraj, dzisiaj juz była ładnie rozwinięta.