te mieczyki masz bardzo ciekawe ja jakoś ciągle nie mogę się do nich przekonać właśnie przez to ich pokładanie
Zaproszenie do ogrodu działkowego Krysi
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zaproszenie do ogrodu działkowego Krysi
Krysiu piękny widok jak siedzi się przy stoliku
te mieczyki masz bardzo ciekawe ja jakoś ciągle nie mogę się do nich przekonać właśnie przez to ich pokładanie
- misiaczekm
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krystynko, a możesz mi zdradzić ile metrów poszło Wam na ten dach blachy i ile w ogóle ona kosztuje. Miałem pisać na priv, ale mam napisane, że nie mam uprawnień do wysyłania prywatnych wiadomości. Mnie także czeka położenie czegoś na domek, a falista płyta bitumiczna podrożała chyba 3-krotnie. Wiec zastanawiam się nad czymś tańszym....
Misiaczku, kupowaliśmy 50 metrów kwadratowych blachy i 500 sztuk gwoździ. Zamówienie przyjęli na potrzebną długość, czyli sześciometrowej długości kawałki. Dowieźli nam na miejsce ale to jest prawie normą. Kupowaliśmy w firmie Dominikana w Tychach. Ale blacha była gdzieś z dalsza. Za materiał zapłaciliśmy 1 500 zł. Ale nie wiem czy to nie było na zasadzie, że z końcówek to taka promocja. 50 metrów to nie jest na dom czy magazyn. Wydaje mi się, że są różne profile i może mamy niższy. Okucia wykorzystaliśmy kupione wcześniej. Uważam, że za te fartuchy okapowe zapłaciliśmy drogo. Oczywiście znalazł się dekarz więc problemu nie było.
Życzę udanego zakupu.
Życzę udanego zakupu.
Pozdrawiam Krystyna
- misiaczekm

- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Mi na moją szopkę potrzeba ok 18 m2, ale 30 zł (z gwoździami) za m2 to także dużo...krysad71 pisze:Misiaczku, kupowaliśmy 50 metrów kwadratowych blachy i 500 sztuk gwoździ. Zamówienie przyjęli na potrzebną długość, czyli sześciometrowej długości kawałki. Dowieźli nam na miejsce ale to jest prawie normą. ... Za materiał zapłaciliśmy 1 500 zł. ... Życzę udanego zakupu.
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Krysiu piękne te mieczyki masz. Nawet jeśli nie kwitną wszystkie naraz to i tak robią wrażenie.
A fotka ze stołem na tle kwitnącej rabaty nadaje się wręcz do pisma ogrodniczego
A fotka ze stołem na tle kwitnącej rabaty nadaje się wręcz do pisma ogrodniczego
Witam wszystkich moich miłych gości i dziękuję, że do mnie przychodzicie i potwierdzacie, że mogę obiadować pod jabłonią. Poleguję też na tarasowej huśtawce, gdzie nie straszny mi deszcz bo taras ma zadaszenie.
Teraz pomęczę Was moimi kolejnymi mieczykami, zakupionymi od naszej forumowej Anity. Zestaw różne kolory potwierdził się. Wszystkie zakwitają i wsadzone głęboko jakoś stoją.

i ogólne

Teraz pomęczę Was moimi kolejnymi mieczykami, zakupionymi od naszej forumowej Anity. Zestaw różne kolory potwierdził się. Wszystkie zakwitają i wsadzone głęboko jakoś stoją.

i ogólne

Pozdrawiam Krystyna
Zastawiam się, dlaczego zdjęcia ogólne wchodzą takie małe, a te które są częścia wykadrowaną z większej całości są duże. Ja wstawiam przez darmowego fotosika.
Pozdrawiam Krystyna
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Kryśka , ale cudnie i kolorowo u Ciebie .
Poleżę z tobą na tej huśtawce
bo nie chce mi się stąd wychodzić .
W sprawie zdjęć nie pomogę bo ja wstawiam przez żabę.
Poleżę z tobą na tej huśtawce
W sprawie zdjęć nie pomogę bo ja wstawiam przez żabę.
Poleż Agnieszko, a ja podam szampan z lodem bo dziś taki upał.
Pozdrawiam Krystyna
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Śliczne mieczyki , na takie dwu kolorowe tez bym się skusiła .. ciekawe czy będzie sprzedawać po wykopaniu albo na wiosnę ..
Janeczko ja kupowałam na wiosnę, tak się raczej kupuje mieczyki. W dziale oferty sprzedaży na tym forum Anitaa sprzedaje. Ja od niej otrzymałam dużo wiecej niż zapłaciłam. Ponieważ wybór ma ogromny poprosiłam, żeby mi sama wybrała taki mix.
Pozdrawiam Krystyna
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu i wybrała ci naprawdę piękny mix
A na tej huśtawce to i ja bym poleżała bo tak mnie dzisiaj bolą nogi 
- Kasia1972
- 500p

- Od: 18 paź 2008, o 19:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przesuniecie się dziewczyny, tak, żebym i ja na tej huśtawce się zmieściła? A jak Krysiu jeszcze szampan podajesz, to już w ogóle stąd nie wyjdę
Krysieńko, cudne te mieczyki
Krysieńko, cudne te mieczyki
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No i ja dołączam do tego grona zachwyconych mieczykami . Uwielbiam je ,ale jakoś od ubiegłego roku się zraziłam gdyż wszystkie prawie mi pogniły . Może znów w przyszłym roku sie na nie skuszę . Ślicznie kolorowo masz Krysiu w swoim ogródeczku . Pogoda i komarzyska nie nastrajają do siedzenia w ogródku a o pracy to już w ogóle nie ma mowy
Dla wszystkich miejsca wystarczy.
..............................................
Miło było w takim towarzystwie dotrwać do końca upałów popijając małymi łyczkami chłodzące napoje. Cieszę się, ze Wam się u mnie spodobało.
Róże powtórzyły kwitnienie zaszczycając swoją obecnością alejkę. Zimowity już zaczęły kwitnąć, a ja patrzę na dojrzewające jabłuszka i planuję przetwory dla całej rodzinki.
Miło było w takim towarzystwie dotrwać do końca upałów popijając małymi łyczkami chłodzące napoje. Cieszę się, ze Wam się u mnie spodobało.
Róże powtórzyły kwitnienie zaszczycając swoją obecnością alejkę. Zimowity już zaczęły kwitnąć, a ja patrzę na dojrzewające jabłuszka i planuję przetwory dla całej rodzinki.
Pozdrawiam Krystyna