Witam cieplutko wszystkich przemiłych gości 
Nie myślałam, że reo spotka się z tak miłym przyjęciem. Powiem szczerze, że nie pokazywałam go do tej pory, bo było mi wstyd, że doprowadziłam je do takiego żałosnego wyglądu

wyobraźcie sobie chude, bezbarwne macki wyciągające się w stronę okna...brrr...żałosny widok, a to wina książki w której przeczytałam, że reo nie wymaga dużej ilości światła i spokojnie może rosnąć sobie nawet na północnym oknie. Uwierzyłam

Posłucham Was i na razie nie będę go ruszała. Niech sobie rośnie. Dodam jeszcze, że nie nabłyszczam żadnych roślin, ponieważ zrobiłam to jeden jedyny raz i potem nie nadążyłam wywozić ich na kompost
Jeżeli chodzi dizygotekę to jej pełna nazwa brzmi Dizygotheca elegantissima czyli Dizygoteka najwytworniejsza. Teraz same rozumiecie, dlaczego wzbudza taki zachwyt
fiołek afrykański roślina ta należy do araliowatych. Begonie królewskie znam, bo mam kilka na swoim parapecie. Możesz je zobaczyć na pierwszych stronach mojego wątku, a to zdjęcie specjalnie dla Ciebie
Arletko jeżeli chcesz, aby Twoje reo wyglądało podobnie, jak moje, to proponuję użyć sekatora
Miłego wieczoru