U mnie dziś rozkwitł pierwszy kwiat Candlelight. Ale radocha

Tyle różności pokazałaś, a ja oczywiscie wiadomo na czym oko zawiesiłamAniaDS pisze:Moje pierwsze winogronko![]()
Tyle pąków, ale bardzo długo się przez to rozwija, tak wyglądała w tamtym rokumajka300 pisze:Lavender Dream ma tyle pąkówsuper
muszę zobaczyć ją jak zakwitnie
aguskac pisze:Tyle różności pokazałaś, a ja oczywiscie wiadomo na czym oko zawiesiłamAniaDS pisze:Moje pierwsze winogronko
Tylko czy to aby na pewno Agat? Mój jest jakby większy , ze 3m ma
Drzewko kupiłam dwa lata temu już uformowane, teraz je tylko delikatnie przycinam.Tajka pisze:Aniu witaj.
Takiej ilości pąków na róży jeszcze nie widziałam, widać, że jesteś specjalistką od róż, ale będzie widowisko, jak zakwitnie.![]()
Sama formowałaś Boulevarda?
Grażynko, w końcuagrazka pisze:Witaj Aniu, zmiany, zmiany u ciebie widzę i zaczyna się różanie
Zytuś, jak już pisałam, takie drzewko kupiłam, jak zakładałam ogród, teraz sobie już tylko rośniezyta.malek pisze:Witaj Anuś- sama zrobiłaś taką fryzurkę iglakowi?
Podobają mi się pełne goździki i różyczka cała w pąkach.
Dobrej Nocy życzę.
Ja też nie mam miejsca, ale winogronko jednak upchałam, przynajmniej tym razem mąż nie dawał mi do zrozumienia co myśli o moim ogródku i przyjął wiadomość o winogronie ze zrozumieniem.Grzegorz B pisze: Winogrono kupiłaś, ja też bym chciał, ale nie mam na nie miejsca, choć już mi się marzyło winko własnej roboty
Dzięki Anuś, poczekam aż całkiem przekwitną.Zielona_Ania pisze:Aniu, czosnki to bym przesadziła w fazie spoczynku jak zżółkną łodygi.
Już byłam zobaczyć, cudna róża, kolor ma tak miodowy jak Bernstein Rose, tylko jest sporo od niej większa.Mala_MI pisze:Aniu, różyczki powinny lada dzień się otwierać, pączki już spore
U mnie dziś rozkwitł pierwszy kwiat Candlelight. Ale radocha
Aneczko, jeszcze kilka dni i u Ciebie się zacznieanulka pisze:Widzę ,ze u Ciebie prawdziwy rozkwit roslinek-u mnie jeszcze daleko do kwitnięcia.Rózyczki śliczne .ja też już nie mogę się doczekac kiedy zakwitną te wszystkie cudowności.Sporo pracy włozyłas w to wszystko ,ale jest pięknie
Tylko u mnie jeszcze mało takich widoków, może na jesień zrobi się buszAszka pisze:Lubię takie widokibardziej działają na wyobrażnię
No, aż tak kolorowo to nie jest i wszystko jakoś mam opóźnionedala pisze:Aniu, "lawendowe marzenie "jak zakwitnie to będzie piękna jak...marzenie![]()
Tyle pączków![]()
A w twoim czerwcowym ogródku bujnie i kolorowo
Dorotko, widzisz, trzeba jej dać żyćdodad pisze:Aniu, okazało się, że jednak mam w ogrodzie różę. Zupełnie zapomniana, zaniedbana a uparcie czepia się życia.