Witaj Halinko. U ciebie zawsze można oczy nacieszyć pięknymi kolorkami . Pewnie w tym roku będzie ich u ciebie jeszcze więcej . Co to byłby za nowy sezon bez nowości ...choć i tak cię podziwiam. Tyle tego...jak ty to mieścisz . Przesyłam
a mnie najbardziej podoba się migdałek , u mnie wymarza i kwitnie jak go kupię z pakami a na drugi rok ma kilka gałązek a na trzeci już go niema ,, a i tak dokupuję nowe krzaczki ,, wreszcie musi gdzieś znaleść miejsce gdzie będzie rósł i kwitł ..
Janeczko
Mam do pozbycia się trzyletniego migdałka, niestety nie posiadam zdjęcia. Jeśli tylko byś reflektowała to może być Twój. Co roku kwitnie i nie przemarza. Prowadzony na pniu oczywiście
Z radością przyjmuję czekam wiosny aby go posadzić w moim ogrodzie ten będzie 6 może wreszcie się zadomowi i u mnie ... Będzie rósł pod moim oknem od południowej strony gdzie teraz rośnie wierzba iwa , przesadzę ją na wiosnę gdzie indziej a tu robię miejsce na migdałka ...
witam wszystkich odwiedzających, martwi mnie to że ocieplenie spowodowało że moje cebulowe powychodziły z ziemi, czy im nie zaszkodzi mróz jak nie będzie śniegu. Szkoda jakby obmarzły.A teraz trochę wiosny.
Śliczna wiosenka Halinko . Liscie krokusów już całe na wierzchu ,ale moje tulipany jeszcze śpią . Mam nadzieję ,że mój miłek mi zakwitnie i przylaszczki również
Bardzo ładne zdjęcia, hortensja ma niesamowity kolor. Myślę, że za miesiąc będziemy już szukac prawdziwej wiosny w naszych ogrodach. Przynajmniej taką mam nadzieję.