Zaczarowany ogród Bodzi i Pati
- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zaczarowany ogród Bodzi i Pati
Bożenko do szybkiego zobaczenia
Odpoczywaj

- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bożenko, takich zdrowych liści u malwy się doczekałaś
u mnie liściory malwy oszpecone dziurami i żółtymi plamami.
Hortensja piękna, kępa galtonii interesująca- ciekawa jestem, jak zakwitną
W ogóle kolorowo i buszowato, tak jak lubię

Hortensja piękna, kępa galtonii interesująca- ciekawa jestem, jak zakwitną

W ogóle kolorowo i buszowato, tak jak lubię

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Bożenko też jestem ciekawa kwiatów galtonii wiec nie zapomnij pstryknąć zdjęć.
Teraz odpoczywaj i miej kolorowe sny na łonie natury.
Teraz odpoczywaj i miej kolorowe sny na łonie natury.
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Bożenko moja pysznogłówka już przekwitła niestety,a malwy są malutkie i zawsze samosiejki
Zażółciło się u mnie natomiast od słoneczników
Dziś popaduje więc byłam tylko na chwilę na działce i wróciłam. Muszę posadzić nowe truskawki,a teraz mokro i nie ma upału to akurat. Pozdrawiam

- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Bożenko , kończ już urlopik i wracaj , brak tu Ciebie!
A moja pysznogłówka się ładnie rozrasta , i będziemy mogły wymienić się kolorkami!
, 
A moja pysznogłówka się ładnie rozrasta , i będziemy mogły wymienić się kolorkami!

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie Kochane dziewczyny
Wszystko co dobre szybko się kończy, urlop minął czas do pracy wracać chociaż nie bardzo się
chce. Pogodę miałam super nawet za gorąco , bo przecież były takie upały, że tylko się cienia szukało. Moje wnusie były też ze mną i było super. Skończył się urlop i pogoda się popsuła.
Bardzo mi Was brakowało , dziękuję wszystkim za odwiedzinki i bardzo miłe słowa.Teraz po troszku w miarę wolnego czasu będę odwiedzać Wasze wspaniałe ogrody .
życzę spokojnej nocki pozdrawiam papa

Wszystko co dobre szybko się kończy, urlop minął czas do pracy wracać chociaż nie bardzo się
chce. Pogodę miałam super nawet za gorąco , bo przecież były takie upały, że tylko się cienia szukało. Moje wnusie były też ze mną i było super. Skończył się urlop i pogoda się popsuła.
Bardzo mi Was brakowało , dziękuję wszystkim za odwiedzinki i bardzo miłe słowa.Teraz po troszku w miarę wolnego czasu będę odwiedzać Wasze wspaniałe ogrody .
życzę spokojnej nocki pozdrawiam papa

- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
I przywitałaś nas pięknie, na biało
wedle życzenia, kwitnącą galtonią
Wykopujesz cebule? Ja zapomniałam o nich jesienią i teraz je znalazłam, przygniecione margaretkami. O kwiatach mogę zapomnieć, ale już wiem, że zimuje.

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- bodzia3012
Basiu ja swoje wykopuję zawsze, słyszałam , że je sie wykopuje i tak robię od lat. Może i zimują w gruncie , ale ja nie próbowałam. Posadziłam ismenę też na wiosnę i jak zobaczyłam na forum , że już czas na jej kwitnięcie zaczęłam jej szukać u siebie i chyba mi na wiosnę nawet przymarzła, że jej nie mam.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie

- babuchna
- -Moderator Forum-.
Bożenko , witaj !
Urlopik jak widzę udany , a jeśli chodzi o temperaturę to aż przesadnie!
Dziewczynki pewnie były zadowolone , mogąc spędzić z Tobą ten czas!
Cieszę się , że już jesteś!
Zrobiłaś jakieś zdjęcia z pobytu?
Galtonia prześliczna , moja chciała zakwitnąć , a przez te deszcze stanęła w miejscu z nierozkwitniętymi pączusiami , i teraz chyba wieki będę czekać na jej kwiaty!
Dziś znów leje od samego rana!
, 

Urlopik jak widzę udany , a jeśli chodzi o temperaturę to aż przesadnie!

Dziewczynki pewnie były zadowolone , mogąc spędzić z Tobą ten czas!
Cieszę się , że już jesteś!
Zrobiłaś jakieś zdjęcia z pobytu?
Galtonia prześliczna , moja chciała zakwitnąć , a przez te deszcze stanęła w miejscu z nierozkwitniętymi pączusiami , i teraz chyba wieki będę czekać na jej kwiaty!

Dziś znów leje od samego rana!

- bodzia3012
Dorotko witaj
czas spędzony z nimi to wspaniały okres, Patrysia więcej przebywala w basenie i mało potrzebowała do tego mnie, za to Natalka wiekszość czasu z nami , mogliśmy się nią nacieszyć , i co dzien coś nowego u niej zaobserwować , były też z nami córki i zięciowie , było grilowanie i odpoczywanie ogólnie super
Teraz u nas też leje, młodsza córka ma jeszcze ten tydzień urlopu , ale pogoda nie taka jak by się chciało i nie została na działce.Ja i w taką pogodę mogłabym siedzieć , chociaz spokój jest , a w mieście ten hałas czasami nie do zniesienia jest.
Zdjęcia wstawię później
Dorotko do Ciebie też wpadnę pooglądać tylko musze zarezerwować trochę więcej czasu, bo zaległości na pewno duże. Szachownicę wykopałam - cebulki dla Ciebie , ale gdzieś poginęły ogonki , na których zaznaczyłam kolory , być może mogą być tego samego koloru, jakby co to na drugi sezon brakujący kolor doślę. cebule gdzieś chyba zeszły niżej, że nie moglam sie do nich dokopać.Już niedługo przygotuje Ci obiecane kwiaty ( w sierpniu)
Tymczasem pozdrawiam

czas spędzony z nimi to wspaniały okres, Patrysia więcej przebywala w basenie i mało potrzebowała do tego mnie, za to Natalka wiekszość czasu z nami , mogliśmy się nią nacieszyć , i co dzien coś nowego u niej zaobserwować , były też z nami córki i zięciowie , było grilowanie i odpoczywanie ogólnie super

Teraz u nas też leje, młodsza córka ma jeszcze ten tydzień urlopu , ale pogoda nie taka jak by się chciało i nie została na działce.Ja i w taką pogodę mogłabym siedzieć , chociaz spokój jest , a w mieście ten hałas czasami nie do zniesienia jest.
Zdjęcia wstawię później
Dorotko do Ciebie też wpadnę pooglądać tylko musze zarezerwować trochę więcej czasu, bo zaległości na pewno duże. Szachownicę wykopałam - cebulki dla Ciebie , ale gdzieś poginęły ogonki , na których zaznaczyłam kolory , być może mogą być tego samego koloru, jakby co to na drugi sezon brakujący kolor doślę. cebule gdzieś chyba zeszły niżej, że nie moglam sie do nich dokopać.Już niedługo przygotuje Ci obiecane kwiaty ( w sierpniu)
Tymczasem pozdrawiam

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witak Bożenko
Widzę, że urlop wspaniale się udał i jesteś wypoczęta i zrelaksowana
Cudownie jest spędzić trochę czasu z rodziną, na pewno i Ty i dziewczynki cudownie się razem bawiłyście 

Widzę, że urlop wspaniale się udał i jesteś wypoczęta i zrelaksowana

- bodzia3012
Agnieszko masz rację , urlop sie udał , bardzo się cieszę , że do mnie wpadacie

- bodzia3012
- babuchna
- -Moderator Forum-.
Przepiękności
,
na chwilkę zagościło słoneczko , z Twoich zdjęć!
I chyba nawet czuję ich cudowny zapach!
Moje szachownice pogniły przez te wiosenne deszcze , uratowałam kilka dosłownie cebulek !
Ale nie odpuszczę , będę ich jeszcze szukać i jak spotkam to dokupię i dla Ciebie ,a na razie podzielę to co mam!
Oglądałam ich cebulki na all , i jak nie będzie w sklepie gdzie kupowałam w zeszłym roku , to z all zamówię!
Pozdrów ode mnie Patrysię i Natalkę , buziaki pewnie opalone wróciły , i zadowolone z wakacyjnych szaleństw!

na chwilkę zagościło słoneczko , z Twoich zdjęć!

I chyba nawet czuję ich cudowny zapach!

Moje szachownice pogniły przez te wiosenne deszcze , uratowałam kilka dosłownie cebulek !

Oglądałam ich cebulki na all , i jak nie będzie w sklepie gdzie kupowałam w zeszłym roku , to z all zamówię!

Pozdrów ode mnie Patrysię i Natalkę , buziaki pewnie opalone wróciły , i zadowolone z wakacyjnych szaleństw!

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Bożenko przepiękne kolorowe zdjęcia, lilie i liliowce cudo, u mnie zieloność, ale staram się posadzić trochę bylin, które kwitną pod koniec lipca i w sierpniu, żeby wprowadzić trochę kolorku