Monia, no ja wiem, ale też mnie męczy jak tak dewastuję tą trawę fakt, że w tym roku to i prace przy tym narożniku się pojawiły, sporo przeróbek, więc też ogólnie zwiększona ekspoatacja wiosną zdecyduję
Sylwek u Ciebie największe szkody to Gabrysia.......Ale na to nic nie poradzisz.Nawet jak założysz trawnik od nowa to ona nadal będzie.Moje psisko namiętnie podkopuje różne roślinki i trudno, nie będę go zostawiać w domu jak tego nie lubi. A jak jest sam na ogrodzie przez 10 godzin to robi co chce.
Jest bardzo grzeczny jak ktoś jest w domu i latem jak rosną roślinki, chodzi tylko po trawniku, ale zima - hulaj dusza, ogród należy do niego.
Moniko, chyba faceci muszą mieć idealny trawnik, bo u mnie to oczko w głowie męża.
Oj dziewczyny, akurat trawnik to najsłabsza stona mojego ogrodu a z Gabryśką ostatnimi czasy już jest całkiem ok, nie przytrafia się jej już załatwić na trawniku więc "ufo-plamy" myślę, że na dobre znikną z mojego ogrodu
iga23 pisze:Dzięki Moniko, właśnie zaczynam czytać forum,potem powstawiam trochę zmarznietych fotek z dzisiejszego ranka.
U mnie też dzisiaj strasznie przymroziło .
Fotki z niedzieli przepiękne ,tyle słoneczka. :P
Na temat trawnika to się nie wypowiadam .Mój to masakra,ale twój IGUŚ cudny .Widziałam na własne oczy .
Iga - u Ciebie to się chyba pory roku wcale się nie zmieniają Ciągle masz pięknie w ogrodzie .
Aż dziw ,że my z jednego województwa jesteśmy .U mnie już nie jest tak ładnie -niestety
To nic- zawsze mogę do Ciebie zajrzeć i oczy nacieszyć
Bożenko, miskant od Ciebie wypuścił kłosek, jest taki śliczny, ale nie mogę go sfotografować, bo ciągle faluje na wietrze.To moja najpiękniejsza trawka.
Ten Miskant to forumowa zdobycz Przyjechał do mnie ze Śląska od Bogusi 177 i już kilka osób nim obdzieliłam .Bogusia szczerze dała i dlatego tak dobrze rośnie, i u mnie i u innych
Też go lubię
Iguś ,tuż jo sobie sama przyszła odebrać tego całusa
,,no rychtyk ,był on z serca dany Bożence
,,,a pamiętam ,bo to była moja pierwsza przesyłka ,zaraz po tym jak się zapisałam na forum ,, niech Wam wszystkim rośnie i cieszy serce i oczy :P