Moje kwiatki:)
- Edyta 74
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje kwiatki:)
Aniu,pięknego cyklamena kupiłaś
Mnie one nie lubią
Chociaż mi się bardzo podobają 

- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Na widok tej fuksji...zatkało mnie...jaka ogromna 

Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale czerwoniuśki Cyklamen, przepiękny!

Moje nie były w stanie rwać się do niczego... bo gniły. Po zasuszeniu listków kładłam do "poczekalni" i zaglądałam tylko czasem i jak się w końcu zniecierpliwiłam to zawsze się okazywało że bulwa zgniła... 

Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa

Pozdrawiam Ewa
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu dziś dostałam paczuszkę od Ciebie, wpadam do domu i
tyle tego było
postaram się aby było im dobrze u mnie
. Relacje będę przedstawiać w swoim wątku.

- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
Bardzo się cieszę ,że poczta się szybciutko uwinęła(teraz tak ciepło....)i roślinki dzielnie zniosły podróż.Cieszy mnie również ,że mogłam Wam (Tobie Arletko i Martynce)zaspokoić "chciejstwa'')niech Wam bujnie rosną
Jaka szkoda ,że nie widziałyście oczu mojej znajomej (starszej pani ,też'' kwiatkowej'')jak otwierałam paczkę przy niej ,akurat od Martynki.Po prostu czy jej z orbit wyszły, jak zobaczyła co się w niej znajduje
i nadziwić się nie mogła ,że kwiatki można pocztą przesłać i dostać od nieznajomych ludzi 

Jaka szkoda ,że nie widziałyście oczu mojej znajomej (starszej pani ,też'' kwiatkowej'')jak otwierałam paczkę przy niej ,akurat od Martynki.Po prostu czy jej z orbit wyszły, jak zobaczyła co się w niej znajduje

Fantastycznie, że już roślinki na miejscu. Faktycznie- chylić czoła przed pocztowcami
Aneczko jeszcze raz uściski
za spełnione moje chciejstwa
I ja mogę się przyznać, że kilka miesięcy temu nie uwierzyłabym , że tak można roślinki przez pocztę słać
Siostra moja na poczcie pracuje- nieraz narzeka: ,,co wy w tych nieforemnych paczkach ślecie- bo i niewymiarowe to to takie, i całkiem dziwne?,,
Szczaw powiadam, szczaw!!

Aneczko jeszcze raz uściski

I ja mogę się przyznać, że kilka miesięcy temu nie uwierzyłabym , że tak można roślinki przez pocztę słać

Siostra moja na poczcie pracuje- nieraz narzeka: ,,co wy w tych nieforemnych paczkach ślecie- bo i niewymiarowe to to takie, i całkiem dziwne?,,

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- arlet3
Aniu jeszcze jak bym mogła prosić o nazwy tych roślinek to byłabym wdzięczna, bo nie wszystkie znam i wiem jak się nimi opiekować i czy trzymać je w wodzie aż puszczą korzonki?

- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
Aniu pokaż co dostałaś
, ja jeszcze niedawno tez nie sądziłam że można wysyłać kwiaty w taki sposób 

- arlet3
Aniu jak tylko będę miała coś z Twojej listy chciejstwAPe pisze:Bardzo się cieszę ,że poczta się szybciutko uwinęła(teraz tak ciepło....)i roślinki dzielnie zniosły podróż.Cieszy mnie również ,że mogłam Wam (Tobie Arletko i Martynce)zaspokoić "chciejstwa'')niech Wam bujnie rosną![]()
Jaka szkoda ,że nie widziałyście oczu mojej znajomej (starszej pani ,też'' kwiatkowej'')jak otwierałam paczkę przy niej ,akurat od Martynki.Po prostu czy jej z orbit wyszły, jak zobaczyła co się w niej znajdujei nadziwić się nie mogła ,że kwiatki można pocztą przesłać i dostać od nieznajomych ludzi

- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
Uf jak gorąco-w Sierpcu na słońcu tylko 47 stopni-chciało nam się słoneczka
Anetko prośba spełniona

Ukłony w stronę Martynki
Arletko-dobrze ,jak Ci się rozrosną mocno kalie to ociupinkę mi dasz
Mam następną fuksję-białą z domieszką biało -czerwonej,ale fotki dopiero w niedzielę,bo w tej chwili mam pilny wyjazd do stolicy petrochemii
Pa

Anetko prośba spełniona

Ukłony w stronę Martynki

Arletko-dobrze ,jak Ci się rozrosną mocno kalie to ociupinkę mi dasz

Mam następną fuksję-białą z domieszką biało -czerwonej,ale fotki dopiero w niedzielę,bo w tej chwili mam pilny wyjazd do stolicy petrochemii

No jasne,tyko czy się dobrze ukorzenia?Ja jeszcze mam dość mało kwitnących ale się staram