Ogród - mój azyl - JolantaG cz.3
Jolu ten cyprysik jest fantastyczny , marzę o takim od dawna i nawet już upatrzone mam w ogrodniczym . Do tej poryu nie miałam za bardzo miejsca , ale teraz to się zmieniło i w niedługi czasie postaram się kupić. Powiedz mi proszę za ile go kupiłaś . U mnie są po 20 zł wielkości około 60 cm . Myślę , ze to nie jest zbyt wygórowana cena
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jak w takiej cenie to kupuj, bo to za darmo.Te cyprysy są dużo droższe.brunetka2 pisze:Jolu ten cyprysik jest fantastyczny , marzę o takim od dawna i nawet już upatrzone mam w ogrodniczym . Do tej poryu nie miałam za bardzo miejsca , ale teraz to się zmieniło i w niedługi czasie postaram się kupić. Powiedz mi proszę za ile go kupiłaś . U mnie są po 20 zł wielkości około 60 cm . Myślę , ze to nie jest zbyt wygórowana cena
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zakupy zawsze poprawiają humor,iglaczki ,trawy,cyprysik-to jest to.Widzę,że barbulowanie idzie pełną parą,to dobrze,bo to sliczny,o błekitnych kwiatach krzew(mam go z patyka).Patrzę na kalendarz i widzę,że trafiłam z robieniem przecierów i dżemu z pigwy.Dzięki za kalendarz jest bardzo pomocny w ogrodowych pracach.Pozdrowionka.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Agnieszko ,już posadziłam moje maleństwa .Nie wygląda to za ciekawie ,bo rabatka prawie pusta .
100krotko ,przesadzaj jeśli trzeba .Ja moje właśnie posadziłam .Strasznie się narobiłam ,aby im miejsce przygotować .Wcześniej rosły tam irgi i mnóstwo konwalii .
Iguś ,wiem ,że ten cyprysik urośnie duży .Kupując go nie wiedziałam o tym ,ale dobrze ,że najpierw poczytałam ,a później dopiero wzięłam się za sadzenie .
Renatko ,ja za swojego dałam 25 zł .Skoro masz okazję kupić jeszcze taniej ,to się nie zastanawiaj .
Dalu ,cyprysik za sobą ma rabatę z rh i azalii .Jest w eksponowanym miejscu .Wokół niego jest mnóstwo cebulowych .
Grażynko ,mi też się bardzo spodobał ,więc go kupiłam .
Aniu ,barbulę mam drugi sezon i jestem z niej zadowolona .Przycinana wiosną tworzy ładny zwarty krzew .

100krotko ,przesadzaj jeśli trzeba .Ja moje właśnie posadziłam .Strasznie się narobiłam ,aby im miejsce przygotować .Wcześniej rosły tam irgi i mnóstwo konwalii .
Iguś ,wiem ,że ten cyprysik urośnie duży .Kupując go nie wiedziałam o tym ,ale dobrze ,że najpierw poczytałam ,a później dopiero wzięłam się za sadzenie .
Renatko ,ja za swojego dałam 25 zł .Skoro masz okazję kupić jeszcze taniej ,to się nie zastanawiaj .

Dalu ,cyprysik za sobą ma rabatę z rh i azalii .Jest w eksponowanym miejscu .Wokół niego jest mnóstwo cebulowych .
Grażynko ,mi też się bardzo spodobał ,więc go kupiłam .

Aniu ,barbulę mam drugi sezon i jestem z niej zadowolona .Przycinana wiosną tworzy ładny zwarty krzew .
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- JolantaG
Isiu ,ja też dopiero co przekonuję się do traw .Wcześniej mi się nawet nie podobały .
Na ciebie też przyjdzie czas .
Marylu ,Red Baron też mi się podoba ,urzekła mnie ta czerwień .Wiele razu już miałam okazję ją kupić ,ale jakoś powstrzymywało mnie to ,że się strasznie rozłazi .Może kiedyś się na nią skuszę ,przecież można ją posadzić w jakimś pojemniku ,lub w miejscu ,gdzie mogła by sę rozłazić .
Szukałam i szukałam mojego białego zimowita
W końcu znalazłam .
OTO ON .

Jak można tak robić ludzi w balona .

Cyprysik już posadzony.

Marylu ,Red Baron też mi się podoba ,urzekła mnie ta czerwień .Wiele razu już miałam okazję ją kupić ,ale jakoś powstrzymywało mnie to ,że się strasznie rozłazi .Może kiedyś się na nią skuszę ,przecież można ją posadzić w jakimś pojemniku ,lub w miejscu ,gdzie mogła by sę rozłazić .
Szukałam i szukałam mojego białego zimowita

OTO ON .

Jak można tak robić ludzi w balona .

Cyprysik już posadzony.

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mnie tez się cyprysik spodobał, ja jednak nie kupiłem. Za duży dla mnie 

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- JolantaG
KRZYSIU ,gdybym wiedziała o tym cyprysiku tyle co teraz wiem ,to bym pewnie nie kupiła .Nie przepadam za olbrzymami .No cóż, za kilka lat pomartwię się ,co by tu z nim zrobić .
GRZESIU ,wypisz ,wymaluj ,to moja turzyca .Dzięki .Muszę jej znaleźć miejsce .Co rośnie wokół twoich trawek
Nie wiem z czym je zestawić . 
GRZESIU ,wypisz ,wymaluj ,to moja turzyca .Dzięki .Muszę jej znaleźć miejsce .Co rośnie wokół twoich trawek