Ranczo Nokły cz.3
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ranczo Nokły cz.3
Tadeuszu oczywiście i Twoja żona ,po postu źle się wyraziłam ,myślałam o ogrodzie .
Genia
Genia
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
GENIU - a ja myślę o tych wspólnych 39 latach, które właśnie mijają.
- e-genia
A mnie i mężowi 25 grudnia 31 lat i wiesz zleciało nie wiadomo kiedy i żeby nie dorosłe dzieci to bym nie uwierzyła że to tyle lattadeusz48 pisze:GENIU - a ja myślę o tych wspólnych 39 latach, które właśnie mijają.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Tadeuszku no to będą gratulacje, u mnie właśnie w sierpniu minęło 40 lat wspólnych radości i trosk,
ogród to masz cudowny no i przede wszystkim obojgu Wam praca w nim sprawia przyjemność.
Tak trzymajcie,
ogród to masz cudowny no i przede wszystkim obojgu Wam praca w nim sprawia przyjemność.
Tak trzymajcie,

-
GENIU- dziękuję za odwiedziny, z Twoich słów wynika ze braliśmy ślub tego samego dnia, lecz różnych latach, z okazji Rocznicy Ślubu , życzę Ci dalszych lat małżeństwa w zdrowiu, bo w naszych latach zdrowie jest najcenniejsze.
ANIU- dziękuję za odwiedziny , mimo upływu lat ( jak to mawia mój znajomy) my się nic a nic nie zmieniamy, tylko nasze dzieci ( nie wiadomo czumu) starzeją się . Praca w ogrodzie ,to sama przyjemność, zwłaszcza jak się nie ma innych obowiązków i w ogrodzie zrobione już są najcięższe prace ziemne.
Kontynuacja zdjęć roślin rosnących na Rabacie przy Stawie

W dniu Bożego Narodzenia przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia, żyjcie wesoło i lat dużo, smutki czoła niech nie chmurzą, wszelkie troski niechaj giną, chwile życia w szczęściu płyną - tego Naszym Gościom życzą Zosia i Tadeusz
ANIU- dziękuję za odwiedziny , mimo upływu lat ( jak to mawia mój znajomy) my się nic a nic nie zmieniamy, tylko nasze dzieci ( nie wiadomo czumu) starzeją się . Praca w ogrodzie ,to sama przyjemność, zwłaszcza jak się nie ma innych obowiązków i w ogrodzie zrobione już są najcięższe prace ziemne.
Kontynuacja zdjęć roślin rosnących na Rabacie przy Stawie

W dniu Bożego Narodzenia przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia, żyjcie wesoło i lat dużo, smutki czoła niech nie chmurzą, wszelkie troski niechaj giną, chwile życia w szczęściu płyną - tego Naszym Gościom życzą Zosia i Tadeusz
- e-genia
Tadeuszu dziękuję za życzenia z okazji , ślubu i świąt .
Ja też składam Wam najserdeczniejsze życzenia , zdrowia, szczęścia ,pogody ducha .
Genia
Ja też składam Wam najserdeczniejsze życzenia , zdrowia, szczęścia ,pogody ducha .
Genia
-
- e-genia
Tadeuszu witaj , piękny ten powojnik pełnych kwiatach on a taki odcień niebieski ,czy to tylko na zdjęciu .
-
GENIU dziękuję za odwiedziny, w jednym miejscu , przy drabince, w tym roku posadziłem trzy powojniki, dwa , w tym roku zakwitły, trzeci, właśnie o pełnych kwiatach o odcieniu niebieskim nie zakwitł , stąd pokazałem tylko zdjęcie dołączone do kupionego powojnika. Już w listopadzie i grudniu wykształciły się pąki kwiatowe, ale niestety zima nie pozwoliła mu zakwitnąć w tym roku.
Dzisiaj pokazuję ostatnie rośliny na tej rabacie. Kontynuacja zdjęć roślin rosnących na Rabacie przy Stawie zdjęcia

Dzisiaj pokazuję ostatnie rośliny na tej rabacie. Kontynuacja zdjęć roślin rosnących na Rabacie przy Stawie zdjęcia

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Witaj Tadeusz... Pochwalę Ci się że też mam sosnę żółtą i czarną z tego samego źródła co Ty.
Wpraszam się na świętowanie razem z Wami pięknej rocznicy 40-Lecia.
Ranczo to magiczne miejsce na ziemi Lubelskiej, przyciąga jak magnez tych co mieli przyjemność ujrzeć go własnymi oczyma.
Ranczo to magiczne miejsce na ziemi Lubelskiej, przyciąga jak magnez tych co mieli przyjemność ujrzeć go własnymi oczyma.
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tadeusz - pogoda jak w kalejdoskopie, budząc się rano nie wiem, czy za oknem będzie jesień, zima czy wiosna?
Zima teraz, pewnie byłeś sprawdzić na działce, śnieg trochę mokry.
Rośliny pod śniegiem, no i bardzo dobrze. I wolałabym, żeby nie stajał tak szybko jak poprzedni.

Zima teraz, pewnie byłeś sprawdzić na działce, śnieg trochę mokry.

Rośliny pod śniegiem, no i bardzo dobrze. I wolałabym, żeby nie stajał tak szybko jak poprzedni.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
Mam taki sam pięciornik, ma bardzo wesołą kolorystykę. Mam pytanko w sprawie irgi. Ja mam tegoroczniaka szczepionego na pniu jarzębiny. Czy nie masz problemu z zimowaniem tej roślinki?
- e-genia
Nie dziwię się , każdy chciałby tam się znaleźć choć na chwilę .zyta.malek pisze:Witaj Tadeusz... Pochwalę Ci się że też mam sosnę żółtą i czarną z tego samego źródła co Ty.
Ale Zyto to wypada w Boże Narodzenie jak i moja rocznica , więc za zimno żeby świętować na Ranczu

- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja mam małe pytanko o pięciornika. Nie mam niestety takiego jak ty a jest śliczny ale mam inny żółty podpowiedz kiedy go przycinać? Wiosną. Czy może powinnam to zrobić jesienią i się zgapiłam