Witaski przedświąteczne !!!
Justyna, to jest właśnie magia traw. Praktycznie przez cały rok są ozdobą ogrodu, tylko wczesna wiosną trochę pusto bez nich.
Geniu, nie ma sensu teraz ścinać tak pięknych widoków. Oczywiście robię to wiosną.
Adrianno, Ja również lubię fotki zimowe, ale oglądane latem najlepiej gdzieś na rajskiej plaży.
Małgosiu, będąc dobrze, że nie wpadłaś do strumienia bo nurt w nim teraz że ho ho.
Jolu, spokojnie?.niedługo stopnieje i nawet się nie obejrzymy jak będziemy witać wiosnę u Ciebie.
Romku, traw nie otrząsałem, w ogóle w ogrodzie nie spotkałem żadnych tropów świadczących o bytowaniu człowieka. A tak poważnie to te kłosy są wyjątkowo sztywne, śnieg przelatuje przez nie. Jedynie pod samym domem lawina mi zgniotła ładną kępę miskanta.
Olu, zapraszam do mnie na wakacje w hamaku.

Planów jakiś konkretnych jeszcze nie mam poza tymi które nie zrealizowałem tego sezonu.
Ewo, to fakt?.fotki pobiegłem robić po Twoim wpisie. Dziękuję za życzenia i pozdrawiam milutko.
Madziu, to fakt trawy zimą prezentują się rewelacyjnie, najładniej jak są pokryte szadzią, jednak w tym roku nie zaobserwowałem jeszcze tego zjawiska.
Agnieszko, dla Ciebie i dla wszystkich przyjaciół forumkowych-