Andzin sen - ogród początki....
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Andzin sen - ogród początki....
Widok śliczny , taras aż zachęca do odpoczynku (żeby jeszcze więcej słonka...) . Bardzo ładnie wygląda tez kompozycja w skrzynkach - BRATKU i ... no właśnie , co to jest ?
- Andzia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewelinko, to jest chwast... szczawik rożkowaty. Podobno upierdliwy, bo rozmnaża się z nasion i przez rozłogi. Ale z tego co czytałam to nie bardzo szkodliwy więc daje mu szansę na razie.Ewelina pisze:Widok śliczny , taras aż zachęca do odpoczynku (żeby jeszcze więcej słonka...) . Bardzo ładnie wygląda też kompozycja w skrzynkach - BRATKU i ... no właśnie , co to jest ?
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj, ogrom pracy włożony,ale efekty są widoczne.
Również jestem zainteresowana miejscem zakupu markizy,czy mogłabyś napisać jakie są jej wymiary?Mój taras jest spory to i koszt będzie większy, zdjęcia z bliska mile widziane?
Również jestem zainteresowana miejscem zakupu markizy,czy mogłabyś napisać jakie są jej wymiary?Mój taras jest spory to i koszt będzie większy, zdjęcia z bliska mile widziane?
- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Mnie najbardziej interesuje mocowania markizy.
Mieszkam w starej kamienicy,która nie należy do mnie.
Bardzo proszę o zdjęcie markizy od dołu na rusztowanie i jej mocowania.
Mieszkam w starej kamienicy,która nie należy do mnie.
Bardzo proszę o zdjęcie markizy od dołu na rusztowanie i jej mocowania.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Andzia1
Małgosiu, Aniu - obfotografuję ją dzisiaj jak się da,ale telefonem więc nie ręczę za jakość
Wysłałam Wam na pw namiary na sklep. Ja jestem póki co zadowolona bardzo. Na zimę na pewno ja będziemy ściągać, bo to odkręcenie tylko 2 śrub.
aha... jest jeden "myk" - rozmiar jest zakłamany lekko. Napisane jest, że ma 300 x 200 cm, ale szerokość jest max 295 cm jednak, myślę że to niewielka wada :P

aha... jest jeden "myk" - rozmiar jest zakłamany lekko. Napisane jest, że ma 300 x 200 cm, ale szerokość jest max 295 cm jednak, myślę że to niewielka wada :P

regulamin Andziu
regulamin Andziu
Piękny taras
Na szczawik będę teraz patrzeć inaczej, wyrywam i wyrywam a tu może tak pięknie rosnąć.
Będę śledzić dalsze prace. Chciałabym taką stertę kamieni oj chyba muszę wpaść do kamieniołomu.
pozdrawiam
Reni

Będę śledzić dalsze prace. Chciałabym taką stertę kamieni oj chyba muszę wpaść do kamieniołomu.
pozdrawiam

Reni
Dotarłam z wizytą 
Zazdroszczę tarasu,my jakoś nie możemy się spiąć coby zakończyć nasz dom tarasem,a miejsce czeka.
Pięknie się robi u Ciebie ,Andziu.

Zazdroszczę tarasu,my jakoś nie możemy się spiąć coby zakończyć nasz dom tarasem,a miejsce czeka.
Pięknie się robi u Ciebie ,Andziu.
Słonecznie pozdrawiam.Lucyna
Ogród ciągle błądzących właścicieli zaprasza:)
Ogród ciągle błądzących właścicieli zaprasza:)
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Andziu ależ ja mam zaległości u Ciebie.
Taka strata....tyle się u Ciebie działo.....widzę, że wakacje już blisko
bo prawie wszystko skończone.
A polewaczkę już masz
Superowo Wam wyszedł ten taras no i Papa Smerf też
A Tytus tak zmężniał...toć to kawał psa się z niego zrobiło.
Buziaki ślę i słonka życzę.
Taka strata....tyle się u Ciebie działo.....widzę, że wakacje już blisko

A polewaczkę już masz

Superowo Wam wyszedł ten taras no i Papa Smerf też

A Tytus tak zmężniał...toć to kawał psa się z niego zrobiło.

Buziaki ślę i słonka życzę.

- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
tego to nam akurat nie trzebaAndziu ależ ja mam zaległości u Ciebie.
Taka strata....tyle się u Ciebie działo.....widzę, że wakacje już blisko bo prawie wszystko skończone.
A polewaczkę już masz

- Andzia1
Witojcie gaździny i gazdy
Trochę się zaopuściłam na forum, ale lepiej więcej czasu spędzać w żywym niż w wirtualnym świecie - sami to przyznacie
Zaszałałam w czasie weekendu i znowu pokupowałam sobie małe co nieco: jałowce w czterech odmianach - 2 x płożące i 2 x takie smukłe, jodłę koreańską szczepioną (chyba), 2 róże okrywowe żółta i czerwoną, żarnowiec, lawendę, 2 kosodrzewiny... ufffff. Wszystko już posadzone i cieszy oczka, relacja zdjęciowa wieczorkiem, bo fotki na domowym kompie.
A na taras wyniosłam cantadeskie i oto co po 2 dniach słoneczka ukazało sie naszym oczom:
PICASSO

Ta miała być PINK

Pozostałych 5 kolorów, minn. Shwarzwalder też już się pokazały, ale czekam na ich kwiaty z niecierpliwością
Drewno na schody tarasowe już u stolarza, a miejsce przy tarasie gotowe... ciesze się jak dziecko, a każda chwilke spędzamy na tarsie - TV to nawet nie wiem jak wygląda ostatnio
No to tyle relacji ze snu wariata... pozdrawiam serdecznie i BEZDESZCZOWO !

Zaszałałam w czasie weekendu i znowu pokupowałam sobie małe co nieco: jałowce w czterech odmianach - 2 x płożące i 2 x takie smukłe, jodłę koreańską szczepioną (chyba), 2 róże okrywowe żółta i czerwoną, żarnowiec, lawendę, 2 kosodrzewiny... ufffff. Wszystko już posadzone i cieszy oczka, relacja zdjęciowa wieczorkiem, bo fotki na domowym kompie.
A na taras wyniosłam cantadeskie i oto co po 2 dniach słoneczka ukazało sie naszym oczom:
PICASSO

Ta miała być PINK

Pozostałych 5 kolorów, minn. Shwarzwalder też już się pokazały, ale czekam na ich kwiaty z niecierpliwością

Drewno na schody tarasowe już u stolarza, a miejsce przy tarasie gotowe... ciesze się jak dziecko, a każda chwilke spędzamy na tarsie - TV to nawet nie wiem jak wygląda ostatnio

No to tyle relacji ze snu wariata... pozdrawiam serdecznie i BEZDESZCZOWO !
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Pognałam oglądać cantedeskie- ależ piękne, liście same w sobie, a kwiaty
Kolorki nawet jak się nie zgadzają z etykietą to nic - ciekawe jak u mnie będzie. Nie mogę się doczekać kwiatów.

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Oj piękne sa mimo iż kolorki się nie zgadzają
no a zakupy zrobiłaś fantastyczne 

- Andzia1
Wyobraźcie sobie, że ta śnieżnobiała jeszcze wczoraj cantadeskia, dzisiaj zaczyna różowiećtrzynastka pisze:Oj piękne sa mimo iż kolorki się nie zgadzająno a zakupy zrobiłaś fantastyczne

A to moje zakupki, o których pisałam wcześniej, bardzo plisss o indentyfikację jałowców, bo w zasadzie to tylko mam fiszki przy różach i żarnowcu.

lawenda, tu po zapachu nie mozna się pomylić

żarnowiec i kosodrzewina

jodła koreańska?

jakaś krzewuszka

róża okrywowa i w tle kolejny jałowiec

na pierwszym planie następny jałowiec płożący

Stwierdziłam, że chyba mało we mnie normalnej kobiety, bo bardziej cieszy mnie i podnieca kupowanie roślin niż kiecek...

Wszystko już w ziemi, podlane, i mam nadzieję rośnie w dobrych miejscach.
Dobrej nocy wszystkim życzę

regulamin Andziu
regulamin Andziu
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Ten pierwszy jałowiec o niebieskawym wybarwieniu to może być jałowiec płożący odmiana Wiltonii.
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też stwierdziłam dzisiaj, że zostało we mnie już tylko dwa procent kobiety. Do i dla ogródka wydałabym każdą kasę, znam wszystkie okoliczne sklepy i hurtownie budowlane, ceny materiałów i przewozu
Te dwa procent to nieumiejętność odróżniania stony lewej od prawej- niby wiem, ale dopiero po ułamku sekundy
Zakupy roślinne to najlepszy sposób na poprawienie sobie nastroju
Z tymi callami to mnie zaskoczyłaś. Moje stały w słońcu na oknie i żółkły, więc wyniosłam je do cienia na balkon. Też nie chcą rosnąć. Może tak jak u Ciebie, potrzebują słońca i powietrza?

Zakupy roślinne to najlepszy sposób na poprawienie sobie nastroju

Z tymi callami to mnie zaskoczyłaś. Moje stały w słońcu na oknie i żółkły, więc wyniosłam je do cienia na balkon. Też nie chcą rosnąć. Może tak jak u Ciebie, potrzebują słońca i powietrza?

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki