Ogród Igi - cz.4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wpadłam styrana do pracy , piątek to zakupy w hurtowni z plastikami, od 7 rano i zamiast się wziąć za przyjmowanie towaru - forum.Uzależnienie kompletne.
Jesteście wspaniali, po takich wpisach naładowałam znów akumulatory i lecę popracować, dziękuję wszystkim bardzo serdecznie, odpisze szczegółowo jak się wyrobię około 12, na razie ,
pa.
Jesteście wspaniali, po takich wpisach naładowałam znów akumulatory i lecę popracować, dziękuję wszystkim bardzo serdecznie, odpisze szczegółowo jak się wyrobię około 12, na razie ,
pa.
-
- Kontakt:
Marysiu, a to nie Ty mówiłaś ,ze jeszcze kawałek kory widać, to i miejsce jest?marpa pisze:Witaj Igo - u mnie po burzy,przyszłam trochę do Ciebie popatrzeć bo jakoś kilka dni nie byłam.A tu tyle nowych zdjęć!Pięknie...Jak Ty jeszcze panujesz nad tym wszystkim?Takie ilości roślin,a Ty nadal nienasycona jesteś!!!Jeszcze po jakiś kiermaszach i szkółkach będziesz się włóczyć!????![]()
Maryna.![]()

-
- Kontakt:
Kupowałam w Auchanie, jak zachwalaliście Clair.Jakoś nie potrafię tylko jednej kupić, ta była fajna na zdjęciu.Ale róże angielskie mają jeden minus, kiepsko znoszą nasze lato. Rano są piękne, a jak wracam wieczorem do domu to tragedia, płatki wyglądają jak zwiędnięte, jest im za gorąco.Po naszych różach wielkokwiatowych tego nie widać.Tess pisze:Iga
Nina jest boskaa gdzie Ty ją kupiłaś?