Początki - ogródek roslynn
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Początki - ogródek roslynn
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
JUtro wpadnę, no kurcze dzisiaj nie mam kiedy!
Tak tylko zerknęłam
Jejku, dziewczynki, jakie Wy żywotne i energetyczne. Ja padam na nos
Tak tylko zerknęłam

Jejku, dziewczynki, jakie Wy żywotne i energetyczne. Ja padam na nos

- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
Sabinko, podnieś się z tego nosa - dziś SYLWESTER
z tego powodu wpadłam tu do Ciebie, żeby życzyc szampańskiej zabawy do białego rana, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności

z tego powodu wpadłam tu do Ciebie, żeby życzyc szampańskiej zabawy do białego rana, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności

pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO

Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Przespacerowałam po Twoim ogrodzie i podjęłam postanowienie noworoczne "też tak będę miała" o ole kręgosłup pozwoli
Twoim ogrodem jestem zafascynowana. Pozdrawiam
Twoim ogrodem jestem zafascynowana. Pozdrawiam
- roslynn
- 1000p
Znowu jak po ogień wpadam ale już po niedzieli obiecuję będę bardzie stanowcza i znajdę więcej czasu
Reniu, dziękuję Ci bardzo. Nawet nie wiesz jak podniosło mnie na duchu Twoje oświadczenie
Chodzi o to, ze ten mój ogródek niby już jako tako ładny ale muszę nad nim sporo popracować. Nie miesiącami ale pewnie latami. Mimo wszytko dumna jestem z każdej zielonej gałązki, z nowego kwiatka i nasionka. Będzie dobrze bo musi być. Już ja się postaram.
Miło, ze wpadłaś Reniu, z kręgosłupem żartów nie ma, zdrówka życzę
Agnieszko, dzięki
Szampana prawie nie było bo nie przepadam ale coś tam z mężem wyskokowego posmakowaliśmy.
Wyjątkowy jakiś był ten Sylwester w tym roku. Zupełnie sami, nie wyszliśmy nawet na dwór oglądać ogni sztucznych. Mimo zaproszeń do siostry siedzieliśmy w domu przegadaliśmy cały wieczór.
Zrobiliśmy sobie prawdziwą rocznicę ślubu tylko we dwoje
Za to teraz od nowego roku kursujemy po wszystkich, dzisiaj wyjazd do szwagra i myśle, że to będzie ostatni już wypad.
Nogi już chcą poleżeć

Reniu, dziękuję Ci bardzo. Nawet nie wiesz jak podniosło mnie na duchu Twoje oświadczenie

Miło, ze wpadłaś Reniu, z kręgosłupem żartów nie ma, zdrówka życzę

Agnieszko, dzięki

Wyjątkowy jakiś był ten Sylwester w tym roku. Zupełnie sami, nie wyszliśmy nawet na dwór oglądać ogni sztucznych. Mimo zaproszeń do siostry siedzieliśmy w domu przegadaliśmy cały wieczór.
Zrobiliśmy sobie prawdziwą rocznicę ślubu tylko we dwoje

Za to teraz od nowego roku kursujemy po wszystkich, dzisiaj wyjazd do szwagra i myśle, że to będzie ostatni już wypad.
Nogi już chcą poleżeć

- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57

Sukcesów ogrodowych zdrówka i miłości - tego najbardziej Ci życzę na cały ten Nowy Rok 2010!!!
Katarzyna, zapraszam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Sabinko w Nowym 2010 roku.

Wiosenka dla Ciebie

Wiosenka dla Ciebie

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
SABINKO jeszcze wielu pięknych rocznic ślubu Ci życzę i małżonkowi z taką odlotową żonką oraz zdróweczka na cały nadchodzacy rok
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Sabinko, miłe co piszesz o Waszej rocznicy, mam nadzieję, że obrączka pasowała :P
Nie zawsze potrzebny jest zgiełk i obecność innych, czasem trzeba świętować inaczej.
Dużo szczęścia na następne lata
I ogródkowych sukcesów w Nowym Roku.
Nie zawsze potrzebny jest zgiełk i obecność innych, czasem trzeba świętować inaczej.
Dużo szczęścia na następne lata

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Roslinn, czy Ty masz czas trochę odpocząć, chyba nie, prawda?

Adresy do moich wątków
Właśnie Sabinko miało być po niedzieli
i liczę że chodziło o tą
Gratuluję rocznicy ślubu szczególnie że jak piszesz była prawdziwa więc i noc poślubna ma się rozumieć

Gratuluję rocznicy ślubu szczególnie że jak piszesz była prawdziwa więc i noc poślubna ma się rozumieć

- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Wszystkiego naj z okazji rocznicy! To piekne i budujące, że sie zdecydowaliście świętować we dwoje
My też mamy taki plan na tegoroczna okrągłą rocznicę, ale nie wiem, czy wypali...

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- roslynn
- 1000p
No jestem nareszcie. Męża wypchnęłam na chwilę do szwagra coby sobie pogadali i mam troszkę wolnego
Niedługo wyjedzie , pewnie znowu na jakieś 2 tygodnie. Nie wiem ale póki jest to za dużo nie chcę na kompie przesiadywać. W każdym razie nareszcie chwilkę przysiadłam:D
Basiu, za PW dziękuję, będę próbować
Kasiu, dziękuję Ci bardzo i mocno ściskając wzajemnie
Geniu, gdzie staniesz tam kwiatki za Tobą, dzięki
Jadziu dziękuję za życzenia
Muszę tylko męża uświadomić żem bardzo odlotowa he he
Elżbietko, obrączka za mała ale da się to zrobić u złotnika. Ten mój men ma tak duże ręce, że na tyle złota mnie nie stać. A już myślałam , że to wielkie koło będzie pasowało, niestety przeliczyłam się
I bardzo dziękuję za życzenia
Stasiu, no mam tylko nie zawsze wychodzi to przy komputerze kurcze. Oglądałam dzisiaj z mężem film sensacyjny, tak żeby trochę razem bo wiem , że lubi. No niech będzie, że i ja lubię, co mi tam szkodzi.
Agnieszko, była i nocka poślubna, tyle, że my już nie tak młodzi i coby gnaty nie bolały , skróciliśmy o godzinę wygibasy bo coś nam trzeszczało w stawach ;:106 No ale troche my sobie poskakali ;:49
100krotko, jak nie ta to następna wypali. Taka jest prawda, że rodzinka stara sie w takie świąteczne dni, żebyśmy sami biedni nie siedzieli ale wiadomo, że czasami ma sie na to ochotę. Od czasu do czasu bez towarzystwa z zewnątrz
Tak sobie dzisiaj usiadłam przy moich ogródkowych fotkach i starałam sie zrobić jakieś skrócone ściągawki z poszczególnych miesięcy. Nie wiem skąd u mnie taki bałagan w folderach, zawsze chcę uporządkować i jakoś nigdy mnie to nie wychodzi. Odkładam na wieczne nigdy
Porządku nie ma nadal oczywiście ale małe migawki są i jakieś tam pojęcie o rozkwicie zieloności ogródkowej można będzie mieć po oglądnięciu ma się rozumieć.

Gdzieś mi się zapodział sierpień ale trudno, w każdym razie podobnie było jak w lipcu. We wrześniu juz troszkę gorzej , no a zimowego ujęcia nie zdążyłam jeszcze zrobić.
Jak M pojedzie muszę przysiąść i zrobić remanent bo naprawdę sama się gubię w tych wszystkich moich dziełach
Tak więc zimowe podsumowanie jako tako zrobione. Mam cichą nadzieję, że na przyszły rok, jak już wszystko będzie się mocniej rozrastać, mój ogródek będzie piękny. Na tyle na ile go stać oczywiście.
Patrzę sobie a tutaj jakieś dziwne paski przy zdjęciach, nie wiem co to ale po prostu nie zwracajcie na to uwagi. Niby tego nie ma ok?

Niedługo wyjedzie , pewnie znowu na jakieś 2 tygodnie. Nie wiem ale póki jest to za dużo nie chcę na kompie przesiadywać. W każdym razie nareszcie chwilkę przysiadłam:D
Basiu, za PW dziękuję, będę próbować

Kasiu, dziękuję Ci bardzo i mocno ściskając wzajemnie

Geniu, gdzie staniesz tam kwiatki za Tobą, dzięki

Jadziu dziękuję za życzenia

Elżbietko, obrączka za mała ale da się to zrobić u złotnika. Ten mój men ma tak duże ręce, że na tyle złota mnie nie stać. A już myślałam , że to wielkie koło będzie pasowało, niestety przeliczyłam się

Stasiu, no mam tylko nie zawsze wychodzi to przy komputerze kurcze. Oglądałam dzisiaj z mężem film sensacyjny, tak żeby trochę razem bo wiem , że lubi. No niech będzie, że i ja lubię, co mi tam szkodzi.

Agnieszko, była i nocka poślubna, tyle, że my już nie tak młodzi i coby gnaty nie bolały , skróciliśmy o godzinę wygibasy bo coś nam trzeszczało w stawach ;:106 No ale troche my sobie poskakali ;:49
100krotko, jak nie ta to następna wypali. Taka jest prawda, że rodzinka stara sie w takie świąteczne dni, żebyśmy sami biedni nie siedzieli ale wiadomo, że czasami ma sie na to ochotę. Od czasu do czasu bez towarzystwa z zewnątrz

Tak sobie dzisiaj usiadłam przy moich ogródkowych fotkach i starałam sie zrobić jakieś skrócone ściągawki z poszczególnych miesięcy. Nie wiem skąd u mnie taki bałagan w folderach, zawsze chcę uporządkować i jakoś nigdy mnie to nie wychodzi. Odkładam na wieczne nigdy

Porządku nie ma nadal oczywiście ale małe migawki są i jakieś tam pojęcie o rozkwicie zieloności ogródkowej można będzie mieć po oglądnięciu ma się rozumieć.

Gdzieś mi się zapodział sierpień ale trudno, w każdym razie podobnie było jak w lipcu. We wrześniu juz troszkę gorzej , no a zimowego ujęcia nie zdążyłam jeszcze zrobić.
Jak M pojedzie muszę przysiąść i zrobić remanent bo naprawdę sama się gubię w tych wszystkich moich dziełach

Tak więc zimowe podsumowanie jako tako zrobione. Mam cichą nadzieję, że na przyszły rok, jak już wszystko będzie się mocniej rozrastać, mój ogródek będzie piękny. Na tyle na ile go stać oczywiście.

Patrzę sobie a tutaj jakieś dziwne paski przy zdjęciach, nie wiem co to ale po prostu nie zwracajcie na to uwagi. Niby tego nie ma ok?

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajne podsumowanie Sabinko . Różyczki piękniste zresztą cał reszta równiez . Pewnie ,że od czasu do czasu trza im dać do zrozumienia ,ze na nich swiat się kończy
to zaraz poczuja się jak macho