Kolekcja Agaty :-)))
-
MirkaS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agatko kończ te rozpakowania i ujawnij się na forum, a i koniecznie wstaw zdjęcia piękności które zakwitły 
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czesc dziewczyny. Wrocilam i bylo super ale niestety nie mam internetu. Podobno juz ponad tydzien nie ma. jeśli do wtorku nie bedzie to zmieniam dostawcę. Mam nadzieję ze dojdzie moja wiadomość na forum i ja przeczytacie. Weszłam do was przez internet w telefonie. Ale sie za wami stesknilam ;)
Czekajcie na mnie. Mam nadzieję ze w tym tygodniu będę ;)
Czekajcie na mnie. Mam nadzieję ze w tym tygodniu będę ;)
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie moje kochane..
Cieszę się że już jestem i z internetem już wszystko ok..Okazało się że spółdzielnia zmieniła dostawcę i zmienił się adres IP i ta cała reszta..Przyszedł facet i nam wszystko zrobił..
Jak zauważyłyście niektóre zdjęcia są niedostępne,dostałam polecenie że wszystkie zdjęcia skopiowane z netu mam usunąć i tak zrobiłam..Rozumiem że nie wolno kopiować i się do tego dostosuję
Nad morzem było cudownie,pogoda nam dopisała cały tydzień..We wrześniu chcemy się wybrać raz jeszcze..
Wieczorkiem już wejdę na neta na spokojnie i do Was zajrzę dziewczyny,jestem ciekawa co tam nowego ukrywacie i czy macie nowe kwitnienia..
Moja Faciata jeszcze pączków nie rozwinęła ale już niebawem pierwszy się otworzy,widać już cętki na pączku..
Po tygodniu nieobecności dorobiłam się kolejnego keiki na woskowym Falku,fajnie..Będzie na co się wymienić jak urośnie..
Cieszę się że już jestem i z internetem już wszystko ok..Okazało się że spółdzielnia zmieniła dostawcę i zmienił się adres IP i ta cała reszta..Przyszedł facet i nam wszystko zrobił..
Jak zauważyłyście niektóre zdjęcia są niedostępne,dostałam polecenie że wszystkie zdjęcia skopiowane z netu mam usunąć i tak zrobiłam..Rozumiem że nie wolno kopiować i się do tego dostosuję
Nad morzem było cudownie,pogoda nam dopisała cały tydzień..We wrześniu chcemy się wybrać raz jeszcze..
Wieczorkiem już wejdę na neta na spokojnie i do Was zajrzę dziewczyny,jestem ciekawa co tam nowego ukrywacie i czy macie nowe kwitnienia..
Moja Faciata jeszcze pączków nie rozwinęła ale już niebawem pierwszy się otworzy,widać już cętki na pączku..
Po tygodniu nieobecności dorobiłam się kolejnego keiki na woskowym Falku,fajnie..Będzie na co się wymienić jak urośnie..