W związku ze zmianą serwera mam wciąż problem z dostępem do Forum. Nie wiem dlaczego to tak długo trwa. Widzę, że inni mają więcej szczęścia. Ja dostęp mam tylko poprzez powiadomienia na skrzynkę mailową ( to córka mi podpowiedziała, że tak można się zalogować - czasem dobrze jest mieć młodzież w domu

Mimo słoneczka pogoda mało działkowa. Wciąż jest zimno. Dosłownie ręce marzną przy grzebaniu w ziemi. Na szczęście nie wszystkim roślinom to przeszkadza. Codziennie coś zakwita.
Aniu - te kwiatuszki to zawilce - różowe i żółte.
Jolu - koniecznie wstaw fotki zakupów. Wiesz...wszystkie rośliny mają swój urok i są potrzebne w ogrodzie. Rabata będzie z białych kwiatów - niestety tylko tymczasowa.
Coma - na pąki na nowych liliowcach przyjdzie nam chyba poczekać do przyszłego roku. Na kilkanaście różnych kęp i kępek tylko na tych dwóch są pąki. Widocznie to jakieś super wczesne odmiany.
Krzysiu - u Ciebie cieplej i wszystko wcześniej kwitnie. Więc dobrze oglądaj każdą roślinę, a nie raz zrobisz wielkie oczy.
Zakwitły kolejne tulipany i narcyze. Spróbuję wkleić wczorajsze zdjęcia - może się uda...